facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Highclass dress

Highclass dress

Info

Ontwerp, verkoop, verhuur en vermaak van exclusieve avondjurken en accessoires. Gratis vrijblijvend advies en de geschikte plek voor uw droomjurk i.c.m. de juiste accessoires.



"Ontwerp, verkoop, verhuur en vermaak van exclusieve avondjurken en accessoires. Gratis vrijblijvend advies en de geschikte plek voor uw droomjurk i.c.m. de juiste accessoires. Grote collectie exclusieve jurken. Kleine en grote maten of op maat gemaakte: Galajurken, cocktailjurken, trouwjurken, positiejurken, feestjurken, avondjurken, baljurken, exclusieve jurken. Te koop maar ook geschikt voor verhuur. Wij ontwerpen ook uw droomjurk of pimpen uw jurk. We bedienen elk segment. Bij ons heeft u al een jurk v.a. €50,- Hiernaast leveren wij ook schoenen en corrigerend ondergoed. Ook zijn wij een geschikte leverancier voor bijpassende accessoires zoals: oorbellen, armbanden, kettingen, tiara's, haar accessoires, sluier, clutch, stola's."
Adres: Prins Johan Friso Promenade 107, 2284 DE Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: +31610286388
Stad: Rijswijk
Route: Prins Johan Friso Promenade 107
Postcode: 2284 DE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sari Nagar Sari Nagar 23 meter Sari Nagar heeft een prachtige collectie aan Indiase kleding & accessoires van hoge k...
La India La India 918 meter We zijn geholpen door een vriendelijke medewerker die de zaken snel voor elkaar kreeg...
Ibrahim Tosun - Maatkleding Ibrahim Tosun - Maatkleding 2 km Heel goed geholpen, en heel erg tevreden over mijn pak. Zeker een aanrader.
Wendy's Home Collection Wendy's Home Collection 2 km Wendy's Home Collection voor unieke haakpatronen volgens de unieke Keep it Simple me...
Dat Robot Dat Robot 2 km We robots will take over, you can't beat us, so join us Show you allegations
Recensies
Door een complicatie met mijn oorspronkelijke jurk bij een andere winkel, had ik binnen een maand een nieuwe trouwjurk nodig. Ik ben erg goed geholpen door highclass dress, erg vriendelijke mevrouw, ze denkt mee en en heeft veel keuze aan prachtige jurken en accessoires. Zeker een aanrader! Ook als je als gast voor een feest op zoek bent naar een jurk is er erg veel keuze!
Ik heb drie jurken gehuurd om ze aan mijn zieke moeder te laten zien omdat ik wilde weten wat voor soort jurk zij mooi zou vinden. Ik ben ik de winkel goed geholpen en heb drie verschillende jurken uitgezocht. Een herinnering om nooit te vergeten.
De service en de snelheid waarmee ik werd geholpen is in deze tijd ver te zoeken. Maar niet bij Highclass Dress. De jurk is prachtig gewoon en we zijn erg blij mee. We komen zeker terug wanneer we weer een bijzondere jurk nodig hebben. Bedankt voor alles
Met spoed was ik op zoek naar een nieuwe trouwjurk. Samira stond mij goed bij en was erg vriendelijk. Ze dacht met me mee en dat vond ik erg fijn!!! Highclassdress is zeker een aanrader!!
Ik heb hier een high-end gala jurk laten inkorten. Het resultaat was echt geweldig! Ook werd ik super vriendelijk geholpen :
Super lief geholpen. Mijn dochter voelde zich heel erg op haar gemak en heeft de perfecte jurk gevonden voor haar afscheidsavond van groep 8
Ik heb laatst een mooie Jurk gekocht bij Highclass Dress , ben super leuk geholpen ik kom zeker weer terug , dankjewel voor de goede service .
Super blij met mijn nieuwe avond jurk. Ze nemen echt de tijd voor je. Bedankt
Uitgebreide collectie jurken voor iedere gelegenheid. Voordelige feestjurken tot maatwerk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid