facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hierisdatfeestje.com

Hierisdatfeestje.com

Info

Welkom bij 'hier is dat feestje'. Heb je binnenkort iets te vieren en wil je dit niet ongezien voorbij laten gaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres!



"Wij zijn een kleinschalig verhuurbedrijf in Leusden. Ons motto: groot feestje, klein prijsje. Want een feestje organiseren hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, jubileum of trouwdag, wij maken hier een groot feest van!"
Adres: Van Hardenbroeklaan, 3832CL Leusden-Zuid
Telefoonnummer: 0639788957
Stad: Leusden-Zuid
Route: Van Hardenbroeklaan
Postcode: 3832CL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastenhuis Leusden Gastenhuis Leusden 867 meter "Het Gastenhuis is een jonge zorgformule voor mensen met dementie. Onze kleinsch...
Jomini Jomini 904 meter Jomini levert militair-historische boeken en kaarten, zowel nieuw als antiquarisch. U...
Marieke Nolsen -  In de Boomgaard Marieke Nolsen - In de Boomgaard 2 km Vorige maand heb ik een workshop gedaan bij Marieke Nolsen. Zo inspirerende om daar t...
Recensies
Erg scherpe prijs voor een goede kwaliteit 4x3m partytent. Niet van die smalle buisjes, maar stevige robuuste buizen die niet van een zuchtje wind breken. Gemakkelijk in elkaar te zetten middels kleuren codering op de buizen. Terug brengen kan wanneer het zelf uitkomt middels een aangewezen terug breng locatie. Zeker aan te raden!
Ik ben super tevreden over 'Hier is dat Feestje'. We hadden een Abraham gehuurd en alles ging heel gemakkelijk. Eigenaar is heel erg vriendelijk en behulpzaam, de prijs is echt scherp en over een dagje langer houden werd totaal niet moeilijk gedaan. Mocht allemaal voor dezelfde prijs. De Abraham was hartstikke leuk en heel makkelijk op te zetten. Ik kan dit zeker aanraden!
Voor een 50 jarig huwelijksjubileum een Opa en Oma ingehuurd. Top service met top spullen tegen een zeer vriendelijke prijs met een fijne service. Bedankt Judith.
Het ideale "luchtkussen" verhuurbedrijf in omgeving Amersfoort/ Leusden. Prijs kwaliteit is boven verwachting, lekker flexibel met ophalen en voorwaarden. Heel chill en gemoedelijk allemaal. Mijn dochterjte was helemaal in de wolken tijdens haar verjaardagsfeestje. Echt een aanrader!!!
Hier een springkussen gehuurd voor de verjaardag van mijn zoontje. Ze zijn flexibel in de ophaal en terugbreng tijden en ik vond het goedkoop in vergelijking met andere verhuurbedrijven. Zeker volgend jaar weer!
Vriendelijk en snel geholpen voor een leuke prijs. Ons feestje was dankzij het leuke springkussen, warmhoud schalen, statafels en voldoende stoelen een succes. Volgend jaar weer. Top
Ik heb een klein springkussen voor mijn zoon zijn feestje gehuurd, dit voor een leuke prijs, goede service.
Hele goede service! Heel erg te spreken over de eigenaar, vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijke mensen! Prijs zeer gunstig voor de kwaliteit. Zo kun je nog een feestje vieren! Bedankt voor alles :
Aardige mensen, goedkope prijzen en flexibilel. De partytent, statafels met vrolijke hoes en verlichting maakten het feestje helemaal af!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid