facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hiephoi - duizendpoot in belevenissen

Hiephoi - duizendpoot in belevenissen

Info

+ Feestjes voor kinderen, familie/vrienden/collega's, vrijgezellen.
+ Creatieve workshops voor vrouwen.
+ Theatrale ondersteuning.
+ Gastvrouw

Geschiedenis

Ik word ontzettend blij van het werken met kinderen en volwassenen en sta enorm positief in het leven. Dit wil ik overbrengen op anderen en daarmee laten zien dat het leven een feest is, maar dat je zelf de slingers moet ophangen!!!

Ik wil tijdens een familiedag, personeelsfeest of vriendenavond ervoor zorgen dat contacten gelegd worden en dat d.m.v. een spel de groep optimaal kan genieten van het samenzijn. Ik kom verkleed als typetje wat zorgt voor de nodige hilariteit.

Ik wil de kinderen van tegenwoordig achter hun ds en/of spelcomputer vandaan halen en creatief of sportief bezig laten zijn. Ze laten zien dat er nog meer is dan beeldschermen. En hiermee een stukje van hun eigen ‘ik’ laten ontdekken. Ik wil de jarigen een feestje laten beleven die ze altijd herinneren en het samenzijn met zijn/haar gasten op een speciale manier koesteren.

Ik wil vrouwen de mogelijkheid geven om hun creativiteit te uitten en/of verder te ontwikkelen, een samenzijn bieden met andere moeders van jonge kinderen en informeren en leren over nieuwe trends op het gebied van gezondheid, eten, beauty, kinderkleding en speelgoed.



"Iets te vieren?Eigenlijk is er altijd wel iets te vieren! Wat de reden ook is, ik maak overal een feestje van.Samen met één van mijn zussen of broer mijn typetjes neem ik je graag mee in onze positieve bubbel. Even helemaal niks anders dan lol maken en de verbinding aangaan met collega’s, vrienden of familie tijdens een personeelsfeest, familiedag, vriendenavond, kinderfeestje of theatershow. Geloof mij positiviteit is besmettelijk! Het wordt dan ook een onvergetelijke beleving waarbij iedereen na afloop zegt ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt, wat was dit gaaf!’."
Adres: De Schild 2, 5481 NA Schijndel
Telefoonnummer: 0651868985
Stad: Schijndel
Route: De Schild 2
Postcode: 5481 NA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eventonizer Eventonizer 1 km Eventonizer is een organisatiebureau op het gebied van relatiemarketing. Wij advisere...
Pleinpop Schijndel Pleinpop Schijndel 1 km Weer een super leuke avond gehad met lekkere bbq van Dennis, heerlijke biertjes en go...
Pop&Co Bandcoaching Pop&Co Bandcoaching 2 km Op het gebied van bandcoaching organiseert Phoenix Cultuur onder de naam Pop&Co alles...
90's X-clusive 90's X-clusive 2 km 90's X-clusive // De heetste 90's Party van Europa !!
Candy Events Candy Events 2 km Candy Events is dé gloednieuwe, frisse en vooral lekkere evenementenorganisatie.
Pamperloop Pamperloop 2 km Weer een super leuke avond gehad met lekkere bbq van Dennis, heerlijke biertjes en go...
By Marielle - Kinderfeestjes & Workshops By Marielle - Kinderfeestjes & Workshops 2 km Marielle is super enthousiast en betrokken en constant bezig met de kids. De dripcake...
Hands4Events Hands4Events 3 km Prima mensen die je evenement helpen slagen. Fijne paaspop gehad. Bedankt
Blanco Events Blanco Events 4 km Alles op het gebied van licht, geluid en event management
Recensies
Een super gezellige avond gehad met 80 collega's in het thema Oktoberfest. Een goed verzorgde bingoavond met Rebecca en Stille Willy. Heel de avond gezellige entertainment inclusief Oktoberfest muziek.
Kim is betrouwbaar, komt afspraken na en is een fijne persoon om mee samen te werken. In aanloop naar mijn show toe, heeft zij mij bijgestaan met allerlei ondersteunende diensten in creatieve proces maar ook mij scherp houden en assisteren tijdens de show. Ze is eerlijk en oprecht en is van vele markten thuis. Typisch Renate
We hadden een geweldige avond met "Rebecca" en "Felix". Ze hebben ons geweldig veel plezier gegeven maar ook zelf genoten. Echt een aanrader.
Gisteren hier de cursus Bier&Vlechtjes gevolgd. Super gezellige avond en Kim is een prima gastvrouw. En zeker niet onbelangrijk dat er naast een paar biertjes ook nog wat vlecht-technieken aangeleerd worden. Onze dochters zijn er in ieder geval blij mee
Hoi Rebecca. We hebben nu 2x mogen genieten van jullie optreden voor het G-team van de lokale voetbalclub RKSV Schijndel. Het was voor de spelers, trainers en begeleiders ouders en vrienden een geweldige leuke middag en we hebben het daarom nog een keer overgedaan. Bij de 1e keer was helaas de trainer helemaal vergeten de kadootjes te kopen voor winnaars van de bingo, maar dat mocht de pret niet drukken. Na het einde van de bingo werd er nog gedanst op de opzwepende muziek en werd de polonaise ingezet. Na het feest bedankten alle spelers Rebecca en haar assistent voor de leuke middag en iedereen wilden met haar op de foto. We willen nog een 3e keer jullie uitnodigen, maar door de Corona moeten we helaas nog even wachten. Bedankt Rebecca en assistenten en we hopen jullie ergens volgend jaar weer te zien. Namens het G-team, Joep en Ben.
Wij hebben met ons bedrijf AH Malden de foute bingo gespeeld met 88 deelnemers. De reacties waren erg positief en iedereen vond het heel erg leuk. Door de goede ontvangen instructies is alles perfect verlopen. Enige min puntje is dat je zelf de bingokaarten moet printen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid