facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hiemstra Fietsen

Hiemstra Fietsen

Info

Hiemstra Fietsen is de speciaalzaak op het gebied van racefietsen, mountainbikes, stads-/toerfietsen en elektrische fietsen.

Geschiedenis

Hiemstra Fietsen is de speciaalzaak op het gebied van racefietsen, mountainbikes, stads-/toerfietsen en elektrische fietsen. Sterke merken zijn bij ons vertegenwoordigd. Voor onderhoud en reparatie kun je terecht in onze professionele werkplaats. Met onze webshop willen wij je een kijkje in onze winkel geven, je kunt je alvast orienteren naar de fietsen , onderdelen en accessoires. Wij kunnen helaas niet ons hele assortiment uit de winkel laten zien. Natuurlijk kun je ook bestellen via de webshop . Kortom, kom eens kijken en laat je adviseren door ons deskundige team!

Adres: Wendtsteinweg 41, 9363 AL Marum
Telefoonnummer: 0594 641 392
Stad: Marum
Route: Wendtsteinweg 41
Postcode: 9363 AL



op zoek naar gerelateerd: Fietsenzaak de Fiets Roden, Elektrische fiets Drachten, Giant Custom Super light, Terpstra fietsen dokkum, Fietsen Burgum, Meindert fiets, Fiets Wijnjewoude, Belga Fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter Prachtige Wilier 0 SLR voor mij samengesteld. Perfect op maat en daarna een uitsteke...
Tweewielercentrum Jan & Pietsje Tweewielercentrum Jan & Pietsje 1 km Fantastische service, deskundige vakman en zeer klant vriendelijk. Dit is wat je van...
Recensies
Vakmensen met kennis van zaken. Vriendelijk en behulpzaam. Bedankt voor jullie service.
Zeer prettige bediening, uitstekende service en advies en goede koffie
Afgelopen week fietsen gehuurd. Topservice en superfietsen! Aardige mensen die ook actief met tips komen over leuke routes in de buurt.
Gewoon goed, ff gezellige babbel in de werkplaats, ga zo door zou ik zeggen.
Vakmensen met hart voor de zaak en een goede service. Ik heb een tweedehands racefiets gekocht. Na een tijdje ging een moeilijk verkrijgbaar onderdeel defect. Na contact met Hiemstra heeft hij gezocht naar een oplossing, onderdeel geregeld en kosteloos opgestuurd. TOP.
Vijf sterren met een ! Zeer prettige bediening,hart voor de zaak en een advies op maat! Uitstekende service en dit alles met een prima prijs/kwaliteits verhouding .Kortom van harte aanbevolen!
Geen voorraad maar dat is ook voor hun overmacht
Zeer tevreden over deze fietsenmaker! Voor ons een vertrouwd adres! Klantgericht, betrouwbaar en kundig!
Top winkel, ouderwets goede service!
Goed geholpen, duidelijk uitgelegd wat t probleem was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid