facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hidez Benelux

Hidez Benelux

Info

Compressiepakken voor paarden, stimuleert de bloedcirculatie met name in de benen. Hierdoor hersteld een paard sneller na intensieve training

Geschiedenis

Hidez. Compressiepakken voor paarden. deze pakken bevorderen de bloedcirculatie met name in de benen. Hierdoor hersteld een paard sneller na intensieve inspanning. Tijdens transport zal een paard minder last hebben van stramheid.

Producten

Hidez compression products for Horses.
ice Horse cooling products for horses.
Cep compression socks for riders.
iFeed automatic feeders for horses.
Mesitran, Eire hide wound cream.



"Paarden zijn als menselijke atleten. Hoogwaardige compressie-technologie zoals voor de menselijke atleten is nu ook beschikbaar voor paarden. Compressie kleding zoals SKINS® zijn populair voor menselijke atleten vanwege het gebruiksgemak. De resultaten zijn bewezen en deskundig onderzoek is uitgevoerd met betrekking tot compressie pakken die worden gebruikt tijdens de training of om herstel te bevorderen. Paarden compressie pakken voor tijdens transport, warming up en herstel zijn nu beschikbaar voor uw paard!"
Adres: Mathildalaan 1, 4885KD Achtmaal
Telefoonnummer: 0031625405030
ln.zedih@ofni
Stad: Achtmaal
Route: Mathildalaan 1
Postcode: 4885KD



op zoek naar gerelateerd: hidez socks, eire hide wondzalf, compressie sokken paard, compressie paard, hidez deken, equip ruitersport, steunkous paard, compressie bandages paard
Recensies
Wat een service! Fijn en vriendelijk advies en altijd een snelle reactie terug. Ik kom hier zeker terug!
Vlotte service. Mijn paard is echt beter met dit product!
Ben zeer tevreden met mij Hidez compressiepak. Mijn paard heeft er veel baat bij en hersteld sneller van wedstrijden en trainingen. Kan het voor iedereen aanraden!
Geweldige service en snel binnen. Ben fan van de eire hide! Na een paar dagen al heel goed en duidelijk verschil en ruikt ook nog eens heerlijk!
Ik ben super tevrede over dit bedrijf !! Super snelle service, goeie producten en spullen. En vooral de goeie wonderzalf " eire hide "is super goed !!!!
Goede service en persoonlijke service ! Voor informatie ben je ook altijd aan het juiste adres!
Snel geleverd, top!
Exclusieve producten voor paarden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid