facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HIC | Hospitality Improvement & Consultancy

HIC | Hospitality Improvement & Consultancy

Info

HIC | Hospitality Improvement & Consultancy wil horeca ondernemers een kans geven om te investeren in de kwaliteit van hun onderneming en zodoende de beleving voor de gast te optimaliseren.

Geschiedenis

HIC | Hospitality Improvement & Consultancy wil horeca ondernemers een kans geven om te investeren in de kwaliteit van hun onderneming en zodoende de beleving voor de gast te optimaliseren. Het is immers een gegeven dat in deze tijden van crisis de bedrijven die onder de maat presteren qua het organiseren van het bedrijf en het tevreden stellen van hun gasten onderuit zullen gaan. Het zijn de bedrijven die wel zorg uitdragen voor het serveren van een heerlijk en vers gerecht en het creëren van een geweldige ambiance die overeind blijven in deze tijden.

Het is voor ondernemingen ook van belang om niet roekeloos geld te gaan spenderen aan producten waar men überhaupt niet eens van weet of het een positief effect zal hebben op de omzet. Daarentegen is het voor bedrijven wel van belang om te investeren.

Door in zee te gaan met HIC investeert u als het ware in uw bedrijf, omdat wij door middel van onaangekondigde bezoeken (ofwel met ‘Mystery Guests’) een kijkje komen nemen in uw bedrijf. Vervolgens zullen wij op basis van onze ervaringen als ‘gast’ een rapport zullen uitwerken waarin wij vele facetten van uw bedrijf zullen beoordelen. Zo zullen wij kijken naar natuurlijk de kwaliteit en presentatie van het eten en drinken, maar nog vele andere zaken zoals de ambiance, de sanitaire voorzieningen, de hygiëne, etc. Met de in totaal 13 beoordelingsvlakken onderverdeeld in ca. 76 gedetailleerde beoordelingspunten, kunnen wij een goed en duidelijk beeld vormen van wat de gasten zien en beleven voor u als eigenaar/leidinggevende van een horecaonderneming.

Aan het einde van de onderzoeksperiode (gemiddeld ca. één à twee maanden), brengen wij een verslag uit aan u. Dit verslag bevat gedetailleerde rapportages van ieder afzonderlijk bezoek, een rapportage over het algehele onderzoek met conclusies en een verslag met verbeterpunten en verbeteropties. Uiteindelijk draait het toch erom dat u als ondernemer alle verbeterpunten van uw bedrijf duidelijk op een rij heeft. Met deze punten kunt u vervolgens gaan werken aan het verhogen van de kwaliteit van uw onderneming. Als dit hele proces mag resulteren in het feit dat gast na een eerste bezoek aan uw onderneming graag nog een tweede, en wellicht nog vaker, terug zal komen, dan betaalt deze investeren zich heel snel weer terug.

Adres: De Donckstraat 12A, 5975 AC Sevenum
Telefoonnummer: 0642872604
Stad: Sevenum
Route: De Donckstraat 12A
Postcode: 5975 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hagro Kantoormeubelen B.V. Hagro Kantoormeubelen B.V. 726 meter Een ruime sortering in kwaliteitsmeubels voor kantoor.
Socialis Coaching & Adviesbureau Socialis Coaching & Adviesbureau 808 meter Socialis Coaching en Advies is gespecialiseerd in Jobcoaching / Re-integratie / Arbo ...
HUBO XL Sevenum HUBO XL Sevenum 984 meter Fijne mensen die met je mee denken, Geven ook goed advies
Puur Lien Puur Lien 2 km Initiatief van Lien Hartman Organisatietalent Secretaresse op afstand/interim secreta...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid