facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HI-Totaalzorg

HI-Totaalzorg

Info

HI-totaalzorg is een zorgonderneming voor mensen met een verstandelijke beperking en licht psychiatrische aandoeningen. Email;[email protected]

Geschiedenis

HI-totaalzorg is een zorgonderneming voor mensen met een verstandelijke beperking en licht psychiatrische aandoeningen. Wij richten ons op zorgindicaties van ZZP 3 tot en met ZZP 7. In de leeftijd van 18 jaar en ouder.
Wij bieden 24-uurs zorg op maat.
Tevens bieden wij ambulante begeleiding.

Wij beschikken over vier appartementen van elk 55 m2. Deze appartementen beschikken over een ruime woonkamer met keuken, en aparte slaapkamer. Douche en toilet zijn gescheiden.
Drie appartementen van elk 35 m2. Deze bestaan uit een woon-slaapkamer met eigen sanitair en een pantry.
Binnen de gezamenlijke ruimte(woonkamer/keuken 80 m2) zijn nog 2 kamers beschikbaar van elk 18 m2. Gedeeld sanitair. Deze ruimtes zijn bedoeld voor crisisopvang of logeren/training.
De mogelijkheid tot uitbreiding is aanwezig.( 2 appartementen van 50 m2 is realiseerbaar).

Er bestaat tevens de mogelijkheid binnen het pand dagbesteding af te nemen. Wij richting ons wat betreft dagbesteding op “iets terug doen voor de maatschappij” Dat wil zeggen klussen voor bijvoorbeeld bejaarden, gemeente of andere instellingen. Binnen de dagbestedingsruimte (180 m2) is de mogelijkheid tot het opzetten van een winkel/houtwerkplaats. Hier kunnen mensen aan het werk die niet geschikt zijn voor buitenwerkzaamheden. Dit kan nog op allerlei wijze worden ingevuld.

Het appartementencomplex wordt nieuw opgeleverd.

Onze doelstelling;

Wij bieden veiligheid in een gastvrije omgeving met een duidelijk dagprogramma, gebaseerd op de individuele cliënt.
Wij willen ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling en bevordering van zelfstandigheid van onze cliënten. We gaan uit van de mogelijkheden en interesses van de cliënt.

Locatie; Vaart Zuidzijde 50
8426 AE Appelscha.

Tel; 06-28416008 (Irma)
06-47208335 (Hedzer)




"HI-Totaalzorg is een zorgonderneming voor mensen met een verstandelijke beperking of licht psychiatrische aandoeningen. Wij richten ons op zorgindicaties van ZZP 4 tot en met ZZP 7. In de leeftijd van 18 jaar en ouder.Wij bieden veiligheid in een gastvrije omgeving met een duidelijk dagprogramma, gebaseerd op de individuele cliënt. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig."
Adres: Vaart zuidzijde 50, 8426 AE Appelscha
Stad: Appelscha
Route: Vaart zuidzijde 50
Postcode: 8426 AE



op zoek naar gerelateerd: HI-Totaalzorg vacature, Vaart Zuidzijde Appelscha, Begeleid wonen Appelscha
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MindBody Reset MindBody Reset 5 km Door mijn ruime ervaring en expertise bij (chronische) pijnklachten is de oplossing n...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid