facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hi Strength

Hi Strength

Info

Hi Strength begeleidt je bij het optimaliseren van je leefstijl. Creëer een goede gezondheid voor de lange termijn.

Maak opnieuw kennis met je eigen kracht! Zeg: Hi Strength!
Ik leer je kleine aanpassingen te maken die een grote impact op je gezondheid.



"Hey, ik ben Richard van Hi Strength Coaching. Als je last hebt van Colitis Ulcerosa, de ziekte van Crohn of een soortgelijke darmaandoening, dan kan ik je helpen. Ik bied persoonlijke training en coaching aan om je sterker te laten voelen in alle aspecten van je leven. Wat mij onderscheidt is de unieke aanpak van krachttraining gecombineerd met coaching en voedingsadvies. Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om te leven met deze aandoeningen en ik vind dat iedereen het verdient om zich goed te voelen. Daarom heb ik Hi Strength opgericht. Zelf heb ik ook jarenlang last gehad van CU, maar ik heb mijn levensstijl aangepast en voel me nu gezond en energiek zonder medicatie. Als je wilt weten hoe ik je kan helpen, neem dan contact op via de site"
Adres: achterweg 13, 3171ea Poortugaal
Telefoonnummer: +31106690840
Stad: Poortugaal
Route: achterweg 13
Postcode: 3171ea


Recensies
Top! Ik wilde sterker worden, een betere conditie op te bouwen en beter in mijn vel zitten. Het sociale contact vond ik ook belangrijk. Dit is goed gelukt. Wat bleek uit het feit dat ik een scooterongeluk kreeg en de schade aan mijzelf beperkt bleef doordat mijn spieren de klap op hadden kunnen vangen. Door tijdsgebrek moest ik stoppen en ik mis het nu ik het niet meer doe. De toewijding en motivatie die werden overgebracht vond ik erg fijn.
Maatwerk, goede begeleiding en genoeg uitdaging. Een totaalpakket van trainen maar ook bewust worden van voeding en andere processen van een lichaam die meewerken aan het behalen van het gewenste resultaat.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hi Strength.

Poortugaal fitnesscoach

openingstijden, locatie, vervoer. achterweg 13 poortugaal persoonlijke coach kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hi Strength adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hi Strength. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hi Strength delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Brand-Me The Brand-Me 2 km Durf jij op te staan? Durf jij op te vallen? Weet jij waar je voor staat en gaat? The...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid