facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hi-Safe

Info

Hi-Safe, onderdeel van de Hertek groep, biedt veiligheid, continuïteit en welzijn aan mensen, bedrijven en middelen en voorkomt dat zij onnodig in gevaar komen.

Geschiedenis

De kracht van flexibel maatwerk

Brandbeveiligingsinstallaties van Hi-Safe, onderdeel van de Hertek Groep, vindt u overal waar veiligheid een "must" is: in verzorgingscentra en utiliteit evengoed als in de industrie en scheepvaart. Maar elke situatie vereist natuurlijk een andere aanpak en vaak ook andere apparatuur.

Juist dat is de kracht van Hi-Safe: als middelgroot zelfstandig beveiligingsbedrijf met vertegenwoordigingen van grote gerenommeerde fabrikanten, zijn wij door het brede scala aan producten en oplossingen in staat om flexibel in te spelen op de meest uiteenlopende eisen.

Met ruim 50 jaar ervaring als brandbeveiligingsinstallateur kunt u rekenen op een deskundig advies en een oplossing die past binnen uw wensen.

Ook voor het onderhoud kunt u op Hi-Safe blijven vertrouwen. De servicedienst is altijd paraat om uw installatie in perfecte staat te houden.

Altijd een veilig idee.

Adres: Maxwellstraat 39, 3316 GP Dordrecht
Telefoonnummer: 078-6171744
Stad: Dordrecht
Route: Maxwellstraat 39
Postcode: 3316 GP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hi-Safe Vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutch Fire Safety Group Dutch Fire Safety Group 1 km Erg duidelijke en onderbouwde adviezen mbt de brandveiligheid voor mijn kliniek
Recensies
Dit is een gerenommeerd bedrijf voor al uw blus installaties.
Voor al uw gasblus systemen en brand detectie systemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid