facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HHSPORT

HHSPORT

Info

HHSPORT, de (team)sportspeciaalzaak in Drenthe voor noord-nederland. Sinds 1995 een goed en vertrouwd adres voor u als sportvereniging/school/instantie.



"De beste team sportspeciaalzaak van Noord-Nederland.De basis van onze sportwinkel ligt bij de sportverenigingen in het noorden van Nederland. Gestart in 1995 en in tussentijd ons eerste en belangrijkste speerpunt gerealiseerd, een betrouwbare en serieuze partner willen zijn voor u als klant.Ook scholen, gemeentelijke instanties, bedrijven en overige organisaties mogen wij inmiddels tot onze klantenkring rekenen.Zij hebben allemaal toenadering tot ons gezocht om onze kennis en ervaring te gebruiken voor het beste eindresultaat.Tevens beschikken wij over een totaalpakket van sportartikelen en hebben een textieldrukkerij in eigen beheer."
Adres: Linthorst Homanweg 10, 9422 EC Smilde
Telefoonnummer: 0592412050
Stad: Smilde
Route: Linthorst Homanweg 10
Postcode: 9422 EC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Een leuke winkel met veel kennis over de producten. Ik ben erg goed geholpen bij het bestellen van kleding voor ons team!
Gezellig uurtje bezig geweest voor het uitzoeken van geschikte schoenen, top advies gehad, uitmuntende kennis van de producten.
HH sport heeft veel aanbod op een relatief klein oppervlak. Het personeel is hulpvaardig, vriendelijk en heeft verstand van zaken.
Super fijne winkel en personeel
Heel fijne winkel! Heel vriendelijk Personeel en veel Gastvrijheid !!
Super advies, verstand van zaken en fijn personeel
Verstand van zaken en een hele goede service. Top! Aanrader!
Mooie winkel goed geholpen
Voor al uw sport benodigdheden
veel persoonlijke aandacht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid