facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HGT-Geveltechniek bv

HGT-Geveltechniek bv

Info

HGT Geveltechniek

Geschiedenis

Al meer dan 20 jaar zijn we specialist in duurzaam gevelonderhoud. Professioneel, deskundig en betrouwbaar. We reinigen, renoveren en impregneren gevels. Maar we zijn ook helemaal thuis in perfect voegwerk, het verwijderen van graffiti of het schoonmaken van kunststof en aluminium. Kortom, alles wat een muur, gevel of pand kan overkomen, behoort tot ons vakgebied.

We zijn als bedrijf uiteraard VCA-gecertificeerd. Uw garantie voor kwaliteit, veiligheid en een werkwijze die vriendelijk is voor mens en milieu. Afspraken nakomen vinden we vanzelfsprekend. Evenals topwerk afleveren tegen aantrekkelijke prijzen, die we vooraf met u zijn overeengekomen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.



"Wij verduurzamen en renoveren woningen van particulieren, VvE, woningbouw, overheid en voor aannemers.Dit wordt uitgevoerd met de nieuwste technieken en machines. De juiste vakkennis wordt toegepast met diplomeerde bouwvakkers.Het bedrijf en het personeel is in het bezit van minimaal VCA.Wij komen altijd op locatie voor een gedegen onderzoek, aan de hand van deze gegevens brengen wij een vrijblijvende offerte uit."
Adres: Communicatieweg 9-5, 3641 SG Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297-254009
Stad: Mijdrecht
Route: Communicatieweg 9-5
Postcode: 3641 SG



op zoek naar gerelateerd: Geveltechniek Staphorst, Gevelherstel kosten, Geveltechniek Holland, Gevelrenovatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Platimex Reclame & Beletteringen Platimex Reclame & Beletteringen 1 km Ontzettend blij met de beplakking voor onze verloskundigenpraktijk in Mijdrecht :!
Homan b.v. Homan b.v. 1 km Topkwaliteit Generatoren voor evenementen. Stil geruisloos Schoon Mooie herkenbare k...
Intermat Mijdrecht • Keukens • Badkamers • Tegels Intermat Mijdrecht • Keukens • Badkamers • T... 1 km Particulieren en professionals komen bij Intermat voor inspiratie, advies en service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid