facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hezemans Indoor Karting

Geschiedenis

Locatie en Route

Vanuit Breda / Tilburg

Randweg Eindhoven kiezen richting Maastricht LET OP: NEEM DE N2 = Parallelweg,

Neem afslag 29 Eindhoven Airport / Acht,

Einde afslag links,

Onder spoor door,

Kruispunt oversteken,

Vervolgens 2e straat rechts.


Vanuit Maastricht

Randweg Eindhoven kiezen richting Den Bosch / Amsterdam LET OP: NEEM DE N2 = Parallelweg,

Neem afslag 29 Eindhoven Airport / Acht,

Einde afslag rechts,

Onder spoor door,

Kruispunt oversteken,

Vervolgens 2e straat rechts.


Vanuit Den Bosch / Amsterdam

Neem afslag Best / Eindhoven-Acht (bij de McDonalds),

Einde afslag rechts,

Na molen bij de 2e stoplichten links,

Vervolgens 2e straat rechts.

Adres: Vijfkamplaan 18, 5624 EB Eindhoven
Telefoonnummer: 0402480445
Stad: Eindhoven
Route: Vijfkamplaan 18
Postcode: 5624 EB



op zoek naar gerelateerd: Karten Eindhoven aanbieding, Hezemans App, Karten Eindhoven openingstijden, Vijfkamplaan 18 5624 eb EINDHOVEN, Karten Tilburg, Karten Limburg, Hezemans karten snelheid, Karten rosmalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ERCE ERCE 497 meter Leuk elektrische race club geweldig voor jong en oud voor een dagje lekker racen
Ana Danst Ana Danst 3 km Het is erg fijn om dansles te volgen bij Ana, het is eigenlijk altijd een feestje! Ze...
Genneper Parken Genneper Parken 7 km Maak kennis met dit veelzijdige sport-, recreatie, natuur- en cultuurgebied in Eindho...
Steunpunt De Jaguar 55 plus Steunpunt De Jaguar 55 plus 7 km Veel activiteiten helaas nu door corona en doelgroep ouderen tijdelijk gesloten.
Cambiance 't Witven Cambiance 't Witven 9 km Leuke locatie waar de kinderen vrij kunnen spelen en zwemmen. Zelfs de kleintjes kunn...
Recensies
Super leuke ervaring voor de kinderen in de leeftijd van 9 en 10. Was voor mij even nieuw dat de karts elektrisch rijden i.p.v. op diesel. Niets mis mee, hardstikke leuk! Daarbij zijn we voor de verjaardag van mijn oudste dochter 13 weer geweest. Super leuk. Alle meiden zijn nu scheurneuzen.
Belachelijk dat je een account aan moet maken en niet gewoon iets op papier kan ondertekenen. Maar dan krijg je achteraf, nog te zien dat je 2 euro moet betalen voor het account. Ik wil niet overal een email en mijn gegevens geven respecteer privacy je komt om iets leuks te doen en niet mee doen aan een databank te vullen met jouw informatie. Ik breng mijn geld wel elders ik hoop dat ze snel dicht gaan.
Voor afgelopen zondag 18 juni Vaderdag had ik voor mijn zoon en zijn vader om 11.30 3 heats in een duo kart geboekt. Ze hadden zich er helemaal op verheugd. Wij meldden ons netjes bij de balie om 11.00, maar toen werd ons ineens verteld dat de duo kart kapot is en ze niet wisten wanneer deze gemaakt zou worden. Het minste wat jullie hadden kunnen doen, is mij een belletje geven om te zeggen dat de kart kapot was. Maar helaas heb ik niks van jullie vernomen. Mijn zoon was heel erg verdrietig, maar wilde dit niet laten merken. Hij zou namelijk voor het eerst gaan karten met zijn vader. Ik werd afgewimpeld met een “het spijt me”, maar vervolgens zit ik wel met een heel erg verdrietig kind. Ik zou de dag erna maandag 19 juni door een leidinggevende gebeld worden over wat er mis is gegaan, maar heb tot op heden nog steeds niks gehoord.
Was erg leuk om een keer in elektrische karts te hebben gereden. De ronde tijden konden alleen niet uitgeprint worden, en konden alleen op de mail bekeken worden.
Het is echt een super mooie kartbaan. Daarnaast moesten wij een membercard kopen voor ons drieën, maar wij komen niet uit de buurt en dan 3x €2,- betalen voor .....!! Er werd niet gevlagd, waardoor ik 3 of 4 ronden achter iemand moest rijden die langzamer was dan ik. Er hangen schermen op de muren, waarop wordt aangegeven dat wanneer de finishvlag wordt getoond er daarna nog 1 rondje wordt gereden. Bij beide heats 36 en 39 op 17 augustus gebeurde dit niet en moest je gelijk de pits in. Ook heb ik de ronde tijden opgeteld heat 39 en dan hebben wij alle drie net 7 minuten gereden, terwijl je voor 8 minuten betaald. Ik zou graag 5 sterren willen geven, maar door de punten die ik aan geef kom ik jammer genoeg maar tot 3 sterren.
Vette baan en goede karts maar helaas vallen die wel eens zomaar uit. Verder prima. Personeel is ook erg vriendelijk.
Onaangename verrassing dat je bij het bijlwerpen nog even 2 euro per persoon af mag tikken om een verplicht account aan te maken.. de administratiekosten bij het CJIB zijn nog lager. Lachwekkend
Karten blijft leuk, goed geregeld en heel gezellig. Electrische karts maar deze gaan ook als de brandweer.
Je kunt er leuk elektrisch karten. Het circuit heeft 2 verdiepingen. Naast karten kun je er ook wat arcade spelletjes spelen, bijlgooien en gezellig aan de bar zitten. Vriendelijk personeel:
Leuke kartbaan, ik rijd er al zo'n 10 jaar en ze weten toch elke keer iets te veranderen en vernieuwen! Na 300 heats nog steeds een leuke baan voor jong en oud. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid