facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heykens Makelaardij

Heykens Makelaardij

Info

Heykens Makelaardij

Geschiedenis

Visie op Wonen

Een huis (ver)kopen is EMOTIE......

Heykens Makelaardij opent deuren en is uw partner op het gebied van:
verkoopbemiddeling
beëdigde taxaties
aankoopbegeleiding
en hypotheekadvies


Uw tevredenheid is ons doel!


Onze klantrelatie is gebaseerd op vertrouwen en in het persoonlijke contact (met uw vaste aanspreekpunt) streven we naar helderheid, duidelijkheid en een open communicatie.
Met onze gedegen kennis van en ervaring in de woningmarkt (al ruim 15 jaar), houden wij uw wensen en mogelijkheden helder voor ogen. Zo komen we tot optimale oplossingen waarbij u als klant centraal staat.
Dat is onze visie op wonen.

Wij verheugen ons om u op ons kantoor aan het Dorine Verschureplein 14B te Elsloo te mogen ontvangen.

Vriendelijke groet,

Geert Heykens

Adres: Dorine Verschureplein 14B, 6181 AS Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 0464361617
Stad: Elsloo
Route: Dorine Verschureplein 14B
Postcode: 6181 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Heykens te huur, Te koop Beek Stein Elsloo, Heykens Makelaardij dorine verschureplein Elsloo, Huis te koop Elsloo Jaap, Huis te koop Meers, Funda Elsloo Verkocht, Bungalows te koop Elsloo, Scharberg 7 Elsloo te koop
Recensies
In samenwerking met Heykens heb ik mijn huis heel snel kunnen verkopen. Dit is werkelijk een top team! Ze investeren veel tijd in alles: top communicatie, voorbereiding, marketing, etc. kortom alles van A tot Z top geregeld! Geert, Rick, Jeanette en de rest: Hartelijk bedankt voor alles! Ik beveel jullie overal aan!…. Groetjes Jeroen!….
Wij hebben onze woning via Rick en zijn team verkocht en we zijn super tevreden! Een heel innovatief team dat van aanpakken weet en het vak makelaardij ontzettend goed verstaat. Al het beeldmateriaal met name de pakkende video was van uitmuntende kwaliteit en ook over de klantgerichtheid zijn we erg tevreden. Dus ben je nog zoekende naar de juiste makelaar? Bij Heijkens ben je ongetwijfeld aan het juiste adres!
Zowel bij aankoop als verkoop begeleidt door Heykens Makelaardij. Zeer vakkundig, nemen de tijd voor je en informeren je goed en tijdig. Streven er altijd naar om voor jou het beste resultaat te behalen. Zeker aan te bevelen!
Gelukkig ken ik Wendy en Geert al vele jaren, Als makelaar had ik mij geen betere kunnen wensen. Zal nooit vergeten toen ik hem in 2010 heel hard nodig had hij er ook voor mij was. Makelaardij Heijken is echt voor iedereen in onze omgeving een aanrader met eerlijke prijsbepaling en een zeer goede service. Geert en Wendy een goede en gezonde toekomst toegewenst.
Rick is een integere en deskundige jongeman die deze zaak meer dan eer aan doet.
Fijne makelaar
Top adviseur makelaardij
Rustig en origineel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid