facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heydebosch

Heydebosch

Info

Aan de rand van de dorpskern Winkel worden vier woningen gerealiseerd, in aansluiting op de reeds aanwezige bebouwing

Adres: Bostraat, 1731SE Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31725322420
Stad: Winkel
Route: Bostraat
Postcode: 1731SE



op zoek naar gerelateerd: Market Dome Kempervennen openingstijden, Daily Foodstore, Mijn centerparcs, Center Parcs kleding, Jungle Dome Heijderbos, Uit eten arrangement Centerparcs, Heijderbos openingstijden, Centerparcs Heijderbos Plattegrond
Recensies
Iets duurder dan reguliere supermarkt maar dat is begrijpelijk. Veel artikelen, ook zero artikelen e.d. Vers groente, fruit en vlees. Veel brood en zoetartikelen te vinden. Tevens verzorgingsspullen. Wij nemen vanuit huis de basisvoorzieningen mee, maar kopen vlees en groente vaak hier. Vlees wat op de dag zelf verloopt is vaak een heel stuk goedkoper -75%. Contactloos betalen mogelijk met zowel pin als telefoon.
Mooie en behoorlijk uitgebreide supermarkt in de Marketdome. Ruim assortiment maar de prijzen zijn, net als elders in Centerparcs aan de ruime kant. Eigenlijk is het veel beter om vanuit huis je supermarkt artikelen mee te nemen, voor een weekje moet dat toch mogelijk zijn. Het scheelt op zo'n vakantie zomaar enkele tientjes. Neemt natuurlijk niet weg dat het wel 'verrekte' gemakkelijk is zo'n supermarkt om de hoek. ;-
Alles wat je kan verwachten van een supermarkt op een bungalowpark, brood, melkproducten, drank en frisdranken, snacks, BBQ vlees, aanmaak hout/ blokken voor de openhaard of BBQ buiten, spatschermen bij de kassa. Op het moment van schrijven, mondkapje verplicht.
Prima assortiment, prijzig wel maar de basis benodigdheden waren aanwezig. Let op dat rond het einde van de dag brood en veel genuttigd voedsel snel op is. Advies om vroeg op te staan dus als je een ruime keuze wilt.
Een winkel met voldoende assortiment voor een vakantiepark. Prijzen liggen zijn wel hoger dan in een supermarkt maar voor gemak mag je wat meer betalen. Kwaliteit is goed. Personeel erg vriendelijk
Onnodig duur maar als je echt om het hand zit heb je iets. Ondanks dat met corona supermarkten om 2000 dicht hoeven zijn hun 1700 al dicht.
Een supermarkt op de plaza. Redelijk duur. Beperkt aanbod voor zelf koken of koude maaltijden. Wel lekkere broodjes voor het ontbijt.
Mooi assortiment aan producten. Prijs is veel te hoog. Met Covid-19 wordt zo goed als geen rekening gehouden. Personeel draagt overal in het park geen mondmasker en social distance is hier niet gekend. Je gaat beter naar de Jumbo die 3km van het park ligt. Zelfscan zou ook handig zijn.
Redelijk assortiment….maar gemiddeld 2x zo duur als een gemiddelde supermarkt. Even in de auto en je bespaard veel euro’s.
Ontzettend duur. Wat een uitknijperij. Mocht ik ooit terug gaan neem ik mijn eigen natje en droogje mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid