facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heyboer BV

Heyboer BV

Info

Advies en begeleiding in gangbare en bio teelten.
Leverancier van o.a. gewasbescherming, meststoffen en zaaizaden Gespecialiseerd loonwerk (gangbaar en bio) in teelten als o.a. bollen, uien & wortelen.

Geschiedenis

Heyboer BV is een gerenommeerd bedrijf dat breed actief is in gespecialiseerd loonwerk, gewasbescherming, meststoffen en zaaizaden.

In haar loonwerk tak is Heyboer BV sterk gespecialiseerd in gewasbescherming, zaaien/planten en oogsten van o.a. uien, wortelen, witlof en tulpen, zowel in de gangbare teelten als in de biologische teelten.

Heyboer BV is leverancier van een breed assortiment aan gewasbeschermingsmiddelen, vloeibare- en vaste meststoffen en zaaizaden aan boer en tuinder. Heyboer BV staat voor een uitstekende service en een intensieve teeltbegeleiding met advies op maat.



"Advies en begeleiding in gangbare en bio teelten.Leverancier van o.a. gewasbescherming, meststoffen en zaaizaden. Gespecialiseerd loonwerk gangbaar en bio in teelten als o.a. bollen, uien & wortelen."
Adres: Havenweg 22, 8256 BH Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0321335033
Stad: Biddinghuizen
Route: Havenweg 22
Postcode: 8256 BH


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poldergoud Poldergoud 755 meter Mooi bedrijf en mooie producten
Tulpenroute Dronten Tulpenroute Dronten 8 km Goed georganiseerde tocht. Je betaalt een paar euro, krijgt hiervoor een landkaart me...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid