facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hex by Paul & Inge

Hex by Paul & Inge

Info

Hex by Paul & Inge, laagdrempelig met een twist! Vanaf 3 april 2019 openen wij de deuren van ons restaurant in Oudewater.

Adres: Markt Oostzijde 14, 3421 EA Oudewater
Telefoonnummer: 06-83898441
moc.liamg@retaweduoxeh
Stad: Oudewater
Route: Markt Oostzijde 14
Postcode: 3421 EA



op zoek naar gerelateerd: hex oudewater iens, restaurant hex oudewater, restaurant oudewater, hex oudewater menukaart, hex restaurant markt oostzijde oudewater, menu hex oudewater, restaurant heks oudewater, hex oudewater recensie
Recensies
Super mooi pand, een serre gebouwd tussen twee oude panden maakt het sfeervol en karakteristiek. Personeel zeer vriendelijk en ook een dessert buiten de kaart om bestellen als je alleen een bolletje ijs wil was mogelijk. Top service, maak je niet vaak mee. Eten was echt voortreffelijk, mooie hoeveelheid in de porties, zeer goede kwaliteit.
Wat een heerlijk eten en wat een service. Wij genoten van bijpassende wijn bij elk gerecht. De kok had een prima selectie gemaakt rekening houdend met de dieet wensen van een ieder. Een gezellige avond uit met lekker eten. Absolute aanrader!Eten: 5/5
Biefstuk was boterzacht Salade met kippedij was heerlijk Eten: 4/5
Heerlijk gegeten. Echt een aanrader. Vriendelijk personeel. Leuk dat de eigenaar na afloop nog even langs iedereen komt. Gezellige mooie locatie.
Hier tussenstop gemaakt tijdens m'n fietstocht. Lekker kopje gember thee , cappuccino en appeltaart.appeltaart ook gewoon lekker huisgemaakt. Geen vieze diepvries troep. Lekker buiten in de voorjaars zon gezeten. Binnen ziet het er ook super netjes uit. Toiletten ook om door een ringetje te halen
Kroketten met brood. Geen opgemaakt bord met wat sla o.i.d. Zag er dus bijzonder saai uit. Brood is ook veel te dun, wordt snel zompig met de boter en de kroket. Smaak was wel oké. Bijna teveel afgerekend omdat er van alles op de bon stond wat wij niet hadden. Na een tijd wachten werd dit opgelost.
Super mooie zaak, enorm vriendelijke bediening en heel lekkere gerechten!
Ideale plek om te lunchen. Rond 12 uur is het bij mooi weer druk. Beste is om 13.15 te gaan. Kroketten met brood zag ik regelmatig langs komen. Ook de tonijn salade is goed. We tikten 20.50 euro af.
Locatie top. Cappuccino heerlijk. Stroopwafeltje erbij. Bediening super aardig en attent. Aanrader
Lekker gegeten in prachtig restaurant. Er is ook rekening gehouden met de Corona maatregelen. Deze zijn op een prachtige manier weggewerkt. De prijs kwaliteit verhouding is perfect!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid