facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heuvel Verlichting/kleinmeubel van DEN

"Op de grootste meubel- en woonboulevard van het Zuiden, net boven Eindhoven, zijn wij gevestigd aan het Meubelplein Ekkersrijt. Hier vindt u onze grootste showroom van ongeveer 2000 m² met een zeer uitgebreide collectie aan verlichting. Dit maakt ons de grootste verlichtingsspeciaalzaak in de omgeving. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in onze winkel waarin wij u graag adviseren en helpen bij de zoektocht naar de perfectie lamp."
Adres: Ekkersrijt 4026 , Son 5692 DA, NL
Telefoonnummer: 0499 474 000
Stad: Son
Route: Ekkersrijt 4026
Postcode: 5692 DA



op zoek naar gerelateerd: Van den Heuvel Verlichting Rotterdam, Van de Heuvel Verlichting Eindhoven, Van den Heuvel Verlichting Cruquius, Van den Heuvel Verlichting Heerlen, Van den Heuvel Verlichting Utrecht, Lampenwinkel Den Bosch woonboulevard, Lampenwinkel buurt, Van den Heuvel Verlichting kortingscode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Vandaag ook een paar lampen gekocht voor in ons huis. Heb zelf een zwak voor mooie lampen. Zijn daarom naar de firma Van den Heuvel gegaan. Het was er druk. Helaas miste de medewerker het overzicht wie er het langste aan het wachten was. Een jonge bedeesde knaap wilde graag een cadeau kopen. Maar een andere klant vond dat hij wel eerst geholpen kon worden. Heb hier een opmerking over gemaakt. De medewerker heeft dit toen heel netjes rechtgezet en toen de tiener eerst geholpen. Daarna ons en toen pas de meneer met de grote haast. Dus niets dan lof voor deze vriendelijke medewerker. Verder waren onze lampen ook helemaal goed. Zeker een aanrader deze winkel.
Groot assortiment in allerlei stijlen. Wij hebben diverse lampen gekocht voor de huiskamer. Goede uitleg en service en alles was op voorraad. De centrale mail van de klantenservice reageert niet alert maar die van Eindhoven zelf reageert meteen en bellen netjes op. Dus complimenten voor filiaal Eindhoven/Son.
Goede service! De verkoper had goed naar onze situatie geluisterd en had er vertrouwen in dat het goed ging komen. Wij twijfelde over de lamp misschien te groot voor boven de eettafel, kregen aanbod om terug te brengen als niet OK. Hij had het goed ingeschat. De lamp hangt prachtig! Mooie, grote winkel met heel veel keuze in diverse stijlen. UPDATE 5 maart 2023: helaas bleek na montage de lamp niet goed te zijn. Gemaild en afgelopen vrijdag de nieuwe lamp opgehaald en de oude ingeleverd. Vanochtend de kamp gemonteerd. Helaas wederom een exemplaar wat niet voldoet aan hetgeen er in de winkel hebben gekocht. Opnieuw een nieuw een mail gestuurd. We gaan ervan uit dat ook dit netjes wordt opgelost, maar is wel erg vervelend opnieuw een product te ontvangen wat niet in orde is. Jammer. De 5 sterren daarom naar 3 gewijzigd. OPNIEUW EEN UPDATE: zelfde euvel als 1e exemplaar. Weer contact opgenomen. Netjes beantwoord, kon weer een nieuwe komen halen. Afgelopen vrijdagavond dus weer naar de winkel. Thuis bleek helaas weer dat de lamp gebreken had. UPDATE 16 maart 2023: inmiddels is er opnieuw contact geweest en is er een oplossing aangeboden waarin wij ons kunnen vinden. Vertrouwen hersteld. 4 sterren.
Onze eerste ervaring met een 'echte' lampenwinkel was erg positief. Het assortiment is veel beter en gevarieerder dan een woonwinkel. Prijzen lopen uiteen van goed betaalbaar tot een meer hoogwaardig luxe segment. We werden erg vriendelijk en goed geholpen. De dame nam alle tijd en heeft ons prima geadviseerd. Nergens was er druk om te kopen. We zijn uiteindelijk dan ook geslaagd voor enkele lampen. Wat ons betreft een plek om terug te gaan!
Graag wil ik mijn zeer positieve ervaring delen bij het aanbieden, ter reparatie, van een leeslamp met een mankement bij de firma Van den Heuvel lampenwinkel Ekkersrijt te Eindhoven. De garantie 2 jaar was net met 2 maanden verlopen, dus dat is natuurlijk sneu. Van de manager kreeg ik te horen dat de reparatie toch gedaan kon worden onder volledige garantie! Dat is buitengewoon loyaal te noemen. Na ongeveer 5 weken kwam er bericht dat de reparatie te lang zou gaan duren en dat dat niet past bij het kwaliteitsniveau van de zaak. Er werd mij een nieuwe leeslamp aangeboden. Dat kan alleen maar betiteld worden met de uitdrukking SUPER SERVICE !!! De afgelopen jaren heb ik verschillende bezoeken gebracht aan de winkel, daarbij valt iedere keer weer de vriendelijkheid en deskundigheid van alle medewerkers op. Nogmaals mijn dank.
Geweldig geholpen door Monique! Voor ons was het moeilijk een keuze te maken, maar Monique was geduldig, vriendelijk en deskundig en uiteindelijk lukte het om een goede keuze te maken. Super!
Wat ben ik blij dat ik hier gekocht heb en niet online. Ik heb 3 hanglampen gekocht voor een stevig bedrag Een lamp hing helemaal scheef, de lampen in de eetkamer waren stuk. Op vrijdag ben ik terug gegaan naar van den Heuvel. omdat ik de volgende dag eters op bezoek kreeg werd een soortgelijke lamp voor de eetkamer uit de winkel gehaald en meegegeven om me meteen te helpen. De lamp die scheef hing werd opnieuw besteld en een paar dagen later geleverd. Geweldige service, geen mitsen en maren, gewoon het probleem snel en goed oplossen. Vijf sterren omdat zes sterren niet bestaan.
Hele goede service en uitermate vriendelijk. Zo winkel je echt met plezier
Wij zochten al een hele tijd naar 3 lampen voor ons huis. Zeer goed geholpen en advies gekregen. Uiteindelijk 3 prachtige lampen gehaald 2x plafondlamp voor boven eettafel en keuken en 1x staande lamp. Zeer tevreden over deze zaak. Super service en garantie. We gaan hier in de toekomst zeker terug.
Een hele mooie zaak met veel keuze en goede uitleg, vriendelijkheid en zonder haast. Tip om een tafel meer neer te zetten aan de voorzijde in de zaak voor mensen die even moeten wachten op hulp. Want goede uitleg en tijd hebben voor de cliënt is natuurlijk essentieel. Wij komen zeker nog eens terug en zullen jullie ook zeker aanbevelen bij anderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid