facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heuts Hoensbroek

Heuts Hoensbroek
Adres: De Koumen 38, 6433 KD Hoensbroek, Nederland
Telefoonnummer: 088 880 9500
Staat: Limburg
District: Heerlen
Stad: Hoensbroek
Route: De Koumen
Huisnummer: 38
Postcode: 6433 KD


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Snel geholpen, goede prijs en goede voorraad. Helaas uiteindelijk 2* ter plekke moeten zijn omdat ik het verkeerde product meekreeg, ondanks dat degene aan de balie wel het goede besteld had bij het magazijn.
Ruime winkel met een groot assortiment en veel gratis parkeergelegenheid. Afgezien van auto poetsspullen, accessoires, olieën e.d., kun je hier ook buitenmeubels vinden of kleine artikelen. Zelfs een klein kerst-hoekje. De prijzen zijn oké en er waren aardig wat aanbiedingen te vinden altijd mooi meegenomen. Winkel was netjes en medewerkers waren aardig.
Wat een winkel, menig garage haalt hier onderdelen voor autos, als particulier is er heel veel te koop voor je auto, veel onderdelen op voorraad of later op de dag op te halen. Goede uitleg van de medewerkers, ze denken met je mee, een heel goede technische kennis. Ook veel andere producten te koop, van kachel tot buiten meubil air, zwembaden en nog heel veel meer
Echt een automaterialen zaak, waar je werkelijk alles kunt vinden voor je auto, of ander rollend materieel.nEn anders lopen er goede medewerksters rond, die je met raad en daad kunnen helpen, naar hetgene je op zoek bent.nEen overzichtelijke zaak.
09-12-2023 een accu gekocht voor mijn Mercedes met start/stop systeem. Bleek deze niet te corresponderen met de software van de auto, waardoor de auto telkens afsloeg, erg lastig op de snelweg met een automaat !!! Na 2 garages te hebben bezocht eindelijk bij Smeets MB terechtgekund. Daar wist men direct waar het aan lag! Dus nieuwe peperdure originele MB accu laten monteren, euvel voorbij, ik weer blij !!! Dus ik terug naar Heuts met de accu die ik daar 3 weken geleden kocht en het verhaal. Ik verwachte dat het wel een probleem zou worden om na 3 weken een accu te retourneren? Maar nee, ik kreeg na mijn uitleg keurig netjes mijn geld terug. Een hele grote Pluim voor de service van Heuts !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid