facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heutinck Makelaardij B.V.

Heutinck Makelaardij B.V.

Info

Zoek je een moderne makelaar die meegaat met de tijd én vasthoudt wat goed is, nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek.



"Een moderne makelaar die meegaat met de tijd én vasthoudt wat goed is. Dat is Heutinck Makelaardij uit Ulft. Al jarenlang de #1 makelaar in de gemeente Oude IJsselstreek.Of het nu gaat om de verkoop van je woning, de aankoop van je woning, een taxatie of advies; ons ervaren team staat voor je klaar.Weten wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek. In een eerste gesprek maak je kennis met één van onze makelaars en ervaar je dat wij onze marktkennis en vakkennis combineren tot een integer advies."
Adres: Frank Daamenstraat 45, 7071 AV Ulft
Telefoonnummer: 0315270500
Stad: Ulft
Route: Frank Daamenstraat 45
Postcode: 7071 AV


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:00
Dinsdag: 08:45 - 17:00
Woensdag: 08:45 - 17:00
Donderdag: 08:45 - 17:00
Vrijdag: 08:45 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Ulft, Binnenkort te koop in Ulft, Alliance Makelaars, Makelaardij Oude IJssel, Funda Cappettilaan, Ulft, Makelaar Ulft huurwoning, Funda Ulft, Funda Ulft te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wonen in Ulft Wonen in Ulft 678 meter
Alliance Makelaars Alliance Makelaars 809 meter Alliance Makelaars: Onroerend goed verbonden in De Achterhoek!
Recensies
Uitstekende service en begeleiding, de juiste strategie en handelswijze! Transparant, eerlijk en helder voor zowel koper als verkoper! En gewoon leuke mensen :
Heutinck Makelaardij werd me aangeraden en ik ben degene die me dit advies gegeven heeft zeer dankbaar daarvoor. De begeleiding tijdens het hele verkoopproces van een huis was fantastisch. Ik ben onder de indruk van de deskundigheid en professionaliteit en raad daarom iedereen deze makelaar aan.
Makelaar Dennis maakte vanaf het begin een goede indruk. Eerste bezoek was goed voorbereid en ook de presentatie en communicatie was prima tijdens het verkoopproces. Ook met de andere medewerkers prettig contact gehad. Een fijne en kundige makelaar. Zeer aan te bevelen!
Fijne makelaars, contact met Lars in het bijzonder was prima. De dames gaven ook regelmatig Up-dates, Goed op de hoogte van de regio prijzen. Bij deze wil ik ze van harte aanbevelen.
Wij hebben het contact met onze makelaar als fijn en zeer deskundig ervaren. En vonden de korte lijntjes erg prettig.
Erg prettig geholpen. Lars en Dennis hebben ons goed geadviseerd, zij zijn laagdrempelig benaderbaar en hebben ons goed op de hoogte gehouden rondom de gang van zaken.
Met onze bewuste keuze voor makelaardij Heutinck hebben we een wel heel goede keuze gemaakt. Oprechte waardering voor de wijze waarop wij van stap tot stap zijn meegenomen in het verkoopproces. Om het kort te houden de belangrijkste trefwoorden; integer, betrouwbaar, accuraat, toegankelijk, vakkennis, marktkennis, communicatie en de tijd daarvoor nemen, visie waarbij zeker ruimte gelaten wordt voor inbreng van de klant, samen optrekken, prettig zakelijk, goede bereikbaarheid op dagbasis, elke vraag wordt duidelijk beantwoord. Dennis, hardstikke bedankt.
Zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen door de medewerkers van Heutinck Makelaardij bij de verkoop van mijn woning! Een aantal positieve punten: Alle medewerkers ervaren als heel deskundig en erg vriendelijk Prettige, duidelijke, open communicatie Snelle, volledige terugkoppeling na contact met potentiële kopers Er wordt goed rekening gehouden met wensen Heel vakkundige adviezen
Door de goede ervaringen met Heutinck bij de koop van ons huis 4 jaar geleden, was de keus voor een makelaar voor de verkoop nu snel gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een zeer snelle verkoop met een goede verkoopprijs. Alle medewerkers bij Heutinck werken zeer klantgericht, zijn vlug in het antwoorden bij vragen en zijn bereikbaar via de technologie van tegenwoordig. Ze zijn daarnaast in staat om een stap extra te zetten wanneer de situatie hier om vraagt. Wij zijn zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid