facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heumensoord Military Camp - 4Daagse

Adres: Nijmegen
Telefoonnummer: 0510-47 70 00
Stad: Nijmegen


Recensies
Om alle deelnemers 4 dagen te herbergen zijn er vele slaapplaatsen nodig. En er zijn er ook vele verdeeld over de stad. De diverse kampen zijn bij ieder wel bekend, maar vergeet alle particulieren niet die om niet veel deelnemers opnemen. We zijn een kijkje gaan nemen bij één van de kampen, waarschijnlijk wel het grootste, Kamp Heumesoord. Hier worden heel veel deelnemers ondergebracht, waarvan praktisch alle militaire deelnemers. Het kamp is of ligt in een heel groot bos, een mooie natuurlijke omgeving. Er worden dan plekken gecreëerd waar tenten e.d. mogen staan om te overnachten. Toen wij er waren, liepen nog heel veel deelnemers hun traject, dus helemaal de sfeer proeven konden we niet. Maar we kunnen ons voorstellen dat het een heksenketel van talen is, waar men met handen en voetwerk wel uitkomt. En de vierdaagse verbindt, velen worden vrienden voor het leven.
Super goed georganiseerd kamp, enkel voor militairen en eventuele genodigden. De accommodatie is zeer naar wens. Zowel de sanitaire voorzieningen, de slaapvertrekken als het mess-complex zijn tip top in orde. Bijna over het gehele kamp heb je overal gratis wifi met een goede verbinding. Menig leger kan hier nog iets van leren. Ook de verschillende drank, eet en feestgelegenheden als randanimatie zijn super in orde.
"Wandelboulevard" waar samen gerecreëerd kan worden. Hardlopers halen wandelaars in. Klikkende stokken van nordic walkers. Mountainbikers op de aangelegdecroute. Paard rijden opbruiterpaden en ook nog je hond uitlaten. Best druk maar nog steeds een mooie plek.
Teveel bedden om op te ruimen!!
Mooie plek om te wandelen. Gezonde lucht, verscheidenheid in bomen, en struiken. Heerlijk om met de hond te lopen, of met je partner.
Prachtige plek in het bos met heel wat bijzondere herinneringen. Denk aan het jaarlijkse 4-daagse kampenent voor de internationale legertroepen, maar ook aan het opvangkamp voor 3000 ! vluchtelingen en de slaapplaatsen voor de NL Paralympics.
Geweldige stek in de zomer tijdens de vierdaagse. Ontmoetingspunt, legering, eetlocatie en verzorgingslocatie voor duizenden militairen uit vele tientallen landen. Wat een sfeer en wat een geweldige verzorging door Paresto!!
Een geweldig kamp waar ieder jaar weer militairen van vele nationaliteiten schouder aan schouder sportief bezig zijn! Hier ontstaan vriendschappen voor het leven!
Opvanglocatie asielzoekers uit voornamelijk Afghanistan. Goede organisatie
Mooi gebied aldaar om te wandelen en voor alle 4daagse militairen wandelaars een goed onderkomen in de natuur!!!.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Heumensoord Military Camp - 4Daagse.

Nijmegen eerstejaarscampus

openingstijden, locatie, vervoer. Heumensoord Military Camp - 4Daagse adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Heumensoord Military Camp - 4Daagse. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Heumensoord Military Camp - 4Daagse delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoogeveldt Hoogeveldt 3 km
City Camp Nyma City Camp Nyma 7 km City Camp Nyma is de eerste stadscamping voor alle dag- en nachtstappers van de Vierd...
123reisspullen 123reisspullen 7 km Ga meestal met me man mee voor vis spullen of maaie vriendelijke mannen runnen deze z...
Gently Products Gently Products 7 km Gently: schoonmaakproducten voor caravan, camper & boot. Maar ook onderhoud- en reini...
De Vierdaagsecamping De Vierdaagsecamping 8 km Op zich zijn we tevreden over de faciliteiten en het restaurant, het personeel is ook...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid