facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hetuitzendbureau.nl Uden - Veghel

hetuitzendbureau.nl Uden - Veghel

Info

het‌uitzendbureau‌.nl Uden - Veghel: Uw professionele partner voor uitzending, werving en selectie, detachering, payrolling en zzp'ers.

Geschiedenis

Welkom bij het‌uitzendbureau‌.nl Uden - Veghel, uw professionele partner voor uitzending, detachering, payrolling, ZZP ers en werving & selectie.

Uw specialist in de arbeidsbemiddeling in de regio Uden - Veghel is s’Jack Vermeulen. Ik beschik over dertig jaar ervaring in diverse leidinggevende functies in het mkb, begonnen als direct leidinggevende op de werkvloer ben ik doorgegroeid naar functies op managementniveau, met onder andere de verantwoordelijkheid voor productie, expeditie en technische dienst . In deze functies heb ik op allerlei gebied ervaring op gedaan met het werken met uitzendkrachten en uitzendbureaus. Wat voor mij erg belangrijk is, is een langdurige relatie opbouwen met u, mijn klant. U doet zaken met mij, dus ik ben uw aanspreekpunt en vraagbaak. Mede dankzij mijn achtergrond weet ik wat u verwacht van een uitzendbureau en van een uitzendkracht. Het goed en snel invullen van uw vraag met als resultaat de juiste match tussen werkgevers en werknemers is een logisch gevolg.

U kunt bij het‌uitzendbureau‌.nl Uden - Veghel terecht voor zowel tijdelijke als vaste banen tot en met mbo+ niveau, in een breed scala aan sectoren. Graag kom ik mij voorstellen zodat we samen kunnen kijken of ik iets voor u kan betekenen.

Adres:
Telefoonnummer: 0614657796
Stad: Uden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yobbing Yobbing 2 km Super personeel! Staat altijd voor je klaar, wanneer je in nood bent maar ook om de k...
Leadingcourses.com Leadingcourses.com 59 km Top website met ongelooflijk veel golfbaan beoordelingen. Mooi ook dat alle reviews h...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid