facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hettema Verhuur

Hettema Verhuur

Info

Hettema verhuurt praktisch alles!

Geschiedenis

Ons assortiment is in de loop der jaren voortdurend aangevuld en uitgebreid met veel gevraagde artikelen. Zo is een breed assortiment ontstaan met goederen zoals bijvoorbeeld party- en horeca-artikelen, markt- of partykramen, revalidatie-artikelen, feest- of partytenten en ook andere ingrediënten, bijvoorbeeld voor een fantastisch feest.

In een dynamisch bedrijf als het onze wordt het assortiment regelmatig aangepast. Mocht u daarom het gezochte artikel niet op deze website vinden, dan kunt u ons beter toch even bellen. Huren bij Hettema betekent dat u bespaart op onderhoud, opslagruimte en investering. U betaalt bij ons alleen voor de dagen waarop u gebruik maakt van de gehuurde goederen. Meerdere dagen huren is extra voordelig, u betaalt dan een aangepast tarief. Wij adviseren u graag. Bel met 050 5410191 of neem via het formulier contact op met ons bedrijf.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.15 tot 17.15 uur geopend en zaterdags van 10.00 - 15.00 uur, alleen voor gereserveerde goederen en op afspraak. Alle prijzen zijn exclusief BTW en vervoerskosten.



"Voor het huren van o.a. partytenten, feestbenodigdheden, bbq’s, springkussens, heaters, stoelen, tafels, dixies, marktkramen en zelfs abrahampoppen in regio Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren kortweg alles voor feesten en barbeques. Ook zijn wij gespecialiseerd in horeca-apparatuur en benodigdheden, zoals servies, bestek, biertappen en koelkasten. Of het nou gaat om een feest voor tien man, of een evenement dat duizenden bezoekers trekt, Hettema Verhuur maakt uw party zo compleet mogelijk! Ons volledige assortiment staat online, reserveer binnen enkele minuten. Tegen bijbetaling geleverd op het gewenste adres, gereserveerde producten kunnen ook worden opgehaald. Bel gerust voor meer informatie!"
Adres: Kieler Bocht 55, 9723 JA Groningen
Telefoonnummer: 050 5410191
Stad: Groningen
Route: Kieler Bocht 55
Postcode: 9723 JA


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:15
Dinsdag: 08:15 - 17:15
Woensdag: 08:15 - 17:15
Donderdag: 08:15 - 17:15
Vrijdag: 08:15 - 17:15
Zaterdag: 10:00 - 12:00

Recensies
7 juli 2022 Grote tent gehuurd, tijdig gereserveerd maar uiteindelijk bleek deze niet meer beschikbaar. Herrema heeft dit opgelost met een groter formaat tegen dezelfde prijs. Bij levering kwam er een vreselijk roestige koelkast die niet goed sloot, tafels en stoelen werden niet volgens afspraak in de middag geleverd maar laat in de avond. Moesten ze zelf maar binnen zetten zei de chauffeur. De tent zou op maandag afgebroken worden maar dit werd uitgesteld naar dinsdag of woensdag . Woensdag niemand gezien, onaardige medewerker aan de telefoon zei dat wegens personeels tekort het niet mogelijk was om de tent te halen. Vriendelijk gesommeerd de tent donderdag te halen. Donderdag vreselijk onaardig personeel blokkeerde onze toegangsweg naar de boerderij met auto's en aanhangers niemand kon er in of er uit. Meerdere keren gevraagd de uitgang niet te blokkeren maar dit was tegen dovemansoren gezegd. We werden afgesnauwd. Dus hettema komt bij ons niet meer op het terrein. ! 8 juli even een update Het is nu vrijdag en Hettema heeft nog steeds geen poging gedaan om de inventaris van onze parkeerplaats te halen . Ongehoord dat ze na afgelopen week opnieuw zonder overleg ons terrein gebruiken als opslag. 9 juli na overleg is alles opgehaald
Pluspunten: +Snelle reserveringsbevestiging, inclusief een toevoeging welke via de mail erachteraan was gestuurd. +Meegedacht over de te bestellen vloerplaten: in eerste instantie een niet geschikte vloer gereserveerd voor een 10x5 legertent. +Gehuurde legertent 5x10m en haringen van goede kwaliteit, met uitzondering van een winkelhaak in het dak. +Koelkast rook een beetje raar, maar deed het werk prima! Minpunten: -Voorkeurslevertijd -tevens op de reserveringbevestiging aanwezig- om 15:00 uur. Echter om 17.00 uur nog geen levering, na bellen zou het materieel er "zeker wel" voor 18.00 uur zijn. Uiteindelijk tot ca. 18.50 uur moeten wachten totdat de levering arriveerde! in eerste instantie stond de chauffeur op het verkeerde adres, maar bleef volhouden dat hij "voor het huis" stond. Erg jammer, aangezien mensen verlof hebben aangevraagd om vanuit het hele land om tussen 15:00 - 16:00 uur aanwezig te zijn. -Niet bereikbaar na 17.15 uur, ook al heeft de levering niet plaatsgevonden. -Vloerplaten van de legertent waren van slechte kwaliteit; puzzelen om gaten en wankele platen uit het looppad en bij tafels en stoelen uit de buurt te houden. -Gevraagd om een gegarandeerde waterdichte tent i.v.m. elektronica die in de tent kwam te staan, maar helaas zat er een winkelhaak in het dak van ca. 5cm. Gelukkig bestaat er duct tape. -Afhalen van het gehuurde van maandag naar dinsdag verplaatst door "enorme drukte". Aan de hoeveelheid reviews met eenzelfde klacht te lezen moet hier beter op worden ingespeeld. -Mail gestuurd met daarin mijn ongenoegen, maar geen reactie terug gehad. Voor ons in ieder geval de laatste keer dat wij bij Hettema hebben gehuurd. Volgende keer weer bij Vogelzang Donkerbroek; daar tot nu toe alleen maar goede ervaringen mee.
Nadat ik de rekening meteen betaald heb, krijg ik tot vier keer toe een aanmaning om te betalen. En elke keer weer uitleggen dat ik al betaald heb. O ja dat was ook zo, en dan een paar weken later toch weer een aanmaning.
Onvriendelijke klantenservice. Mail gestuurd met alles wat ik nodig heb en wat op welke dagen, nooit een mail terug gehad. Gebeld en te horen gekregen dat ze geen orders via de mail doen en mijn mail gewoon weg gegooid hebben.
Een partytent en heaters gehuurd. Heaters werkten prima, maar de partytent was drama. Vooral over de service niet te spreken. Zaten in eerste instantie geen haringen en scheerlijnen bij. Kan natuurlijk gebeuren, maar contact leggen met het bedrijf leek wel onmogelijk. Na een half uur eindelijk iemand aan de lijn, die ontzettend chagarijnig overkwam en vroeg of we later even terug konden bellen. Aangezien de tent diezelfde avond klaar moest zijn kon dit niet. Uiteindelijk werd verzocht om de missende spullen zelf op te halen bij het bedrijf. Eenmaal aangekomen werd niet open gedaan en moest er weer veel belverkeer aan te pas komen om uiteindelijk met de spullen naar huis te kunnen. De kwaliteit van het materiaal was oke, maar ook niet super voor deze prijs. Al met al blij dat we een tent hadden, maar de volgende keer huren we ergens anders.
Leuke goede service. Gemoedelijk bedrijf
Bij Hettema Verhuur uit Groningen heb ik voor een feest op vrijdag 13 december 13 stoelen en een tafel gehuurd. De bezorging en het ophalen van het meubilair zat bij de prijs inbegrepen. Voor de bezorging van de stoelen en tafels had ik met Hettema een afspraak gemaakt dat ze het om 12 uur ’s middags zouden brengen. Ze kwamen niet om 12 uur opdagen en toen ik ze belde gaven ze aan dat de bezorger er niet voor 15:00 uur zou zijn. Dit verliep gelukkig al met al nog aardig soepeltjes. Het ophalen van de tafels en stoelen daarentegen was een groot drama. Hettema Verhuur en ik hadden de afspraak gemaakt dat ze het op 16 december op zouden halen tussen 14:00 en 15:00 uur. Ze zijn echter niet op komen dagen, dus heb ik ze opgebeld. Ze gaven aan dat ze al langs waren geweest maar dat ik blijkbaar niet thuis was dit was ik wel. Ze hebben mij niet gebeld om dit aan te geven, wat ik ze daarna als advies meegaf. We hebben vervolgens een nieuwe afspraak gemaakt om het meubilair op te komen halen op 17 december tussen 16:30 en 17:30 uur. De chauffeur kwam nogmaals niet opdagen en ze waren ook telefonisch niet meer bereikbaar. Hierna heb ik ze een email gestuurd en ze gemeld dat ze het nu echt op moeten komen halen. Woensdagochtend 18 december heb ik wederom gebeld om een nieuwe afspraak te maken. Toen werd aangegeven dat ook zij niet wisten waarom de chauffeur niet langs is geweest en mij ook niet had gebeld. We hebben opnieuw een afspraak gemaakt om 10:50 en wederom kwam er niemand langs. Om 11:30 opnieuw gebeld en toen werd gemeld dat het druk was op de weg het boerenprotest was aan de gang dus dit kan ik mij voorstellen. Ik zit echter nog steeds thuis te wachten. Om 14:00 heb ik gebeld en werd mij verteld dat er wél iemand was geweest, maar dat diegene aangaf dat ik niet thuis was en dat ik mijn telefoon niet opnam. Dit is absoluut niet waar, niemand heeft mij gebeld. Ze zeiden dat er in elk geval weer iemand langs zou komen voor 17:00 uur. Zoals je waarschijnlijk al kunt raden kwam er niemand langs om 17:00 uur. Ik belde opnieuw en Hettema Verhuur gaf aan dat ik de spullen buiten neer kon zetten en dat het dan wel opgehaald werd. Ik woon op de derde verdieping in een appartementencomplex en de tafel was erg zwaar. Dit ging dan ook absoluut niet vanzelf. Dit is de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt en al met al was het erg onprofessioneel.
vriendelijke mensen. Nette prijzen!
Niet heel erg gelukkig met het gehuurde. Tafels en stoelen, statafels en krukken zijn prima maar de koelkast is verroest zowel de rekjes binnen als de buitenkant veel roestplekken , maakt echt heel veel herrie en koelt niet super goed. Erg schoon en smakelijk is hij ook niet meer. Ook missen de bouten achter los van de stelling waardoor hij voorover hangt. Het is zaterdag en dan kun je geen contact opnemen dus we moeten het er maar mee doen. Heb er maar even foto's van genomen maar kan deze helaas niet toevoegen.
Prima zaak om iets te huren
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hettema Verhuur.

Groningen bedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Kieler Bocht 55 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hettema Verhuur adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hettema Verhuur. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hettema Verhuur delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
050 Agency 050 Agency 134 meter Voor de Eurekaweek, de officiële introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterda...
KlimaatNed noord KlimaatNed noord 155 meter Super bedrijf doet wat het beloofd
SBS Fotomarketing SBS Fotomarketing 195 meter Heel fijne partij om mee samen te werken! Betrouwbaar, snelle communicatie en echte v...
Rapportomslagen.nl Rapportomslagen.nl 200 meter Rapportomslagen.nl levert diverse soorten rapportomslagen. Uitgevoerd in Polypropylee...
NNZ the packaging network NNZ the packaging network 204 meter Mooie onderneming voor de zakelijke markt.
Xelfine Xelfine 216 meter Xelfine, 5 sterren detacheringsbureau voor Managementondersteunend en secretarieel pe...
WOCA Nederland WOCA Nederland 245 meter De Nr. 1 in natuurlijke houtverzorging
Bied&Win Bied&Win 614 meter Zoek. Bied. Win. Dan zorgen wij er voor dat je gewonnen items gratis bij jou thuis be...
Harenertegelhandel Harenertegelhandel 861 meter Harenertegelhandel is gespecialiseerd in het zetten van wandtegels en vloertegels/nat...
Jacuzzihurennederland.nl Jacuzzihurennederland.nl 944 meter Contact was makkelijk en snel. Jacuzzi werd geleverd aan huis en geïnstalleerd. Na af...
Monteurgids.nl Monteurgids.nl 1 km Prettig contact gehad met Sebastiaan van monteurgids, nemen tenminste de tijd voor je...
Soundmasters Soundmasters 1 km Fantastisch trouwfeest gehad. Door corona zonder kosten of moeite mee gegaan naar een...
Strijker Bouwmachines B.V. Strijker Bouwmachines B.V. 1 km Een lamp besteld en betaald maar de bewuste lamp bleek niet op voorraad en ook niet b...
Pedimed Pedimed 1 km Goede service! Komen afspraken na, vriendelijk en nemen echt de tijd! Super blij met ...
Strijker Buitenreklame Strijker Buitenreklame 1 km Al een tijdje de raam sticker in huis , even moeten wachten om deze op het raam te pl...
André Knol Bouw & Advies André Knol Bouw & Advies 1 km André Knol heeft bij ons 2 draagmuren verwijderd, 2 stalen draagconstructies gemaakt,...
Zwartwoud____ Zwartwoud____ 1 km Professionele projectinrichters met specialiteit in herhalende projecten. Ze zijn ste...
Bleeker Lijsten Bleeker Lijsten 1 km Vriendelijke en kundige eigenaren. Nemen de tijd om samen met de klant een bijpassen...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid