facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HETO Agrotechnics

HETO Agrotechnics

Info

HETO Agrotechnics is gespecialiseerd in machines en systemen voor de tuinbouw. Machines en andere producten worden al jarenlang door HETO technisch ontwikkeld. Het technisch team aan medewerkers produceert, levert en monteert op locatie.

Adres: Veerpolder 41, 2361 KZ Warmond
Telefoonnummer: +31 (0)71 3319111
Stad: Warmond
Route: Veerpolder 41
Postcode: 2361 KZ



op zoek naar gerelateerd: Barkstrooier te koop, Oppotmachine te koop, Wijderzetvork, Javo onderdelen
Recensies
Onze ervaring leert ons dat dit een goed, professioneel, zeer veelzijdig bedrijf is. En nog betaalbaar ook. De holding heet “Heto BV” en daaronder valt onder meer: “Bootservicecenter.nl Onderdeel van HETO B.V. Veerpolder 43A 2361KZ Warmond”. Ze zijn vakkundig in zowel landbouw, tuinbouw, leverancier aan o.a. tuincentra en kwekerijen e.d. werktuigbouwkunde als in de buitenboordmotoren voor boten en waarschijnlijk doe ik ze daarmee tekort aangezien ze waarschijnlijk nog veel meer expertises & know-how in huis hebben. Ik kwam er voor het groot onderhoud van m’n 15PK Suzuki buitenboordmotor. Dit bedrijf is Suzuki-specialist. En dit en meer hebben ze tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding voor ons opgepakt en opgelost. Mooi werk hebben ze geleverd, waarbij ze hun handen niet omdraaiden om ook nog andere zaken van onze zodiac rubberboot aan te pakken en te repareren. Via de whatsapp communiceren ze soepel en vakkundig met de cliënten. Klein ontwikkelpuntje: ze kunnen -soms- nog ietskes beter onderling communiceren, dus op het niveau van de medewerkers onderling. Nothing big, just saying, cause sharing = caring, innit :- Kortom: een aanrader en voor herhaling vatbaar. Vriendelijks, Minx.
Sneaky parkeergeld eisen met een zogenaaamde QR code in het weekend voor bezoekers van Monkey Town. Anders een wielklem. Terwijl jullie zelf in het weekend dicht zijn. En dan een show auto met wielklem neerzetten zodat mensen toch maar uit angst betalen. Prutsers.
Top bedrijf snelle en goede service
Super bedrijf vriendelijke Personeel
Top bedrijf met vakmensen
Ze zijn nu verhuisd naar Warmond, veerpolder 41
Zeer vriendelijk bedrijf
Goed bedrijf met goede oplossingen
Vertaald door Google ca Origineel Ok
Vertaald door Google Fantastisch bedrijf Origineel Fantastic company
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid