facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Zwembad

Het Zwembad

Info

Het prachtige buitenzwembad van Oostwoud en Midwoud! Met fantastische gezellige activiteiten voor jong en oud!



"Het prachtige buitenzwembad van Oostwoud en Midwoud met fantastische, gezellige activiteiten voor jong en oud!Vanaf april 2021 zijn wij tevens een erkend leerbedrijf.Naar verwachting openen wij eind april 2022 weer onze poort voor het nieuwe buitenzwemseizoen!"
Adres: Tripkouw 36a, 1679 GJ Midwoud
Telefoonnummer: 0229201245
Stad: Midwoud
Route: Tripkouw 36a
Postcode: 1679 GJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zwembad De Zeehoek, Zwembad Bovenkarspel, Zwembad Hoogkarspel, Zwembad De Spetter Tholen, Hetzwembad facebook, Zwembad Spetters, Zwembad omgeving Hoorn, Zwembad Abbekerk
Recensies
Gezellig zwembad, voor ieder wat wilsl, lekker watertemperatuur, vriendelijk personeel en badmeester! Wij komen zeker terug!
Fantastisch mooi zwembad voor zo een kleine gemeente, daar mogen jullie trots op zijn.
38 jaar geleden kregen we bij dit zwembad nog schoolzwemmen, ik deed net alsof ik niet kon zwemmen. Kon ik lekker in de warme ondiepe gedeelte van het zwembad blijven in plaats van het koude diepe gedeelte. Ik zat toen der tijd al ergens anders op wedstrijd zwemmen.
Gezellig en mooi buitenzwembad, goed onderhouden en heel veel ruimte om in het zonnetje te liggen.
Heerlijk zwembad, lekker in het dorp. Een 25 meter bad, een kleuterbad en een pierenbadje. Een mooie, goed onderhouden ligweide met springkussen.
Leuk buitenbad met goed toezicht, hier durf je de kinderen nog alleen heen te laten gaan. Echt een aanwinst voor t dorp met leuke activiteiten voor de jeugd
Leuk zwembad met een informele sfeer. Incl. duikplank en grote glijbaan. Op het veld is een trampoline ook voor kleine kinderen.
Super leuk zwembad voor jong & oud!
Heerlijk zwembad met leuke glijbaan en duikplank, welk klein dorp heeft dit nou nog!
Leuk zwembad. Bestaat al 60 jaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid