facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Zuiderbad Noordwijk

Het Zuiderbad Noordwijk

Info

Het Zuiderbad Noordwijk

Geschiedenis

Het Zuiderbad is al meer dan 18 jaar puur genieten aan zee. Het gehele jaar zijn de deuren geopend voor lunch, diner of een gezellige borrel.

Adres: Koningin Astridboulevard 104, 2202 BD Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-3620551
Stad: Noordwijk
Route: Koningin Astridboulevard 104
Postcode: 2202 BD


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 00:00
Dinsdag: 09:30 - 00:00
Woensdag: 09:30 - 00:00
Donderdag: 09:30 - 00:00
Vrijdag: 09:30 - 00:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: zuiderbad noordwijk winter wonderland, strandtent noordwijk, zuiderbad noordwijk openingstijden, branding noordwijk, bries noordwijk, zon en zeebad noordwijk, winter wonderland noordwijk, zeemeeuw noordwijk
Recensies
Eten erg goed, stevig aan de prijs, accommodatie wat gedateerd, personeel prima.
Goede locatie, lekkere koffie en appelgebak met slagroom. Gezellig en goede bediening. Honden welkom
Leuke plek, niet direct aan het strand maar daardoor wel rustiger
Echt onbegrijpelijk.. de hele week is de weersverwachting voor zondag dat het heel erg mooi weer zal worden.. hoe is het dan mogelijk dat je niet genoeg personeel opgeroepen heb. We hebben echt vreselijk lang moeten wachten tot we de bestelling door konden geven. Om vervolgens weer heel lang te moeten wachten op de drankjes en de appeltaart dat laatste kwam pas na het afrekenen oke ondanks de drukte was het toilet wel schoon.
Onvoorstelbaar slecht! Ondanks dat het rustig was en dat we 2 keer moesten vragen voor een menukaart, er is niemand geweest om onze bestelling te nemen. We moesten genoeg hebben aan een kopje thee. En op het einde niet een eens een sorry, geen reactie op ons comentaar! Dit hebben we echt nog nooit meegemaakt!
Vanmiddag hebben wij van een warme lunch mogen genieten bij het Zuiderbad met 26 personen ter ere van ons beider 65e verjaardag. Het was een onvergetelijke middag met super goed eten een geweldig team aan bedienend personeel en zeker de keukenbrigade een meer dan groot compliment voor de kwaliteit. Wij willen iedereen bedanken voor jullie super goede service en kunnen daar nog lang van nagenieten. Een dikke 10.
Honden worden toegelaten, maar helaas tijdens het eten hoorden we onze hond opeens op iets kauwen en bleek er gewoon een gebroken glas onder de tafel te liggen. Voor een restaurant dat honden toe laat en zelfs een speciale honden drink bak heeft toch wel erg slecht. Hopelijk heeft de hond er niks aan overgehouden
Winter in het Zuiderbad maakt je zomers. Goede prettige professionele bediening. Heerlijke maaltijden kregen we voorgeschoteld. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader voor een winteravond om toch aan zee te zijn.
Een mooie locatie voor gezinnen met kleine kinderen. Veel vermaak omringd zodat de kinderen moeilijk weg kunnen rennen. Als h het druk is duurt het even voordat je het drinken krijgt. Maar dat is overal zo. Voortreffelijke kaart en bereiding van het eten. Aanrader
Mooi, gezellig restaurant waar je heerlijk kan eten! Zijn er 2 keer geweest, bediening, maaltijden en accomodatie, alles was top! 2de keer op het buitenterras gegeten met een schitterend uitzicht op de Noordzee! Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid