facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Yogahuis in Twello

Het Yogahuis in Twello

Info

Welkom in het Yogahuis inTwello, voor aandachtige yogales.
Ontspanning, mildheid, vrijheid...
Kom voor een paar vrijblijvende proeflessen

Geschiedenis

MINDFULNESS YOGA
Wees welkom in Het Yogahuis voor wekelijkse yoga of meditatielessen. Yoga in het yogahuis is het cultiveren van aandacht (Mindfulness) in stilte en in beweging. Elke les is een meditatie waarin het leren ontspannen, oordeelvrij verkennen van de mogelijkheden en grenzen van het lichaam, en verbinden van lichaam en geest in dit moment de weg zijn naar innerlijke vrede. En niet alleen voor een uurtje! ‘Het heeft echt impact op mijn dagelijks leven’, zei een cursist.

RETRAITE
Retraite betekent: je terugtrekken, even stilstaan, bijtanken, tijd voor jezelf, inspiratie en verdieping... Wees welkom in Het Yogahuis voor de vorm van retraite die bij jou past. Wij organiseren Yoga-wandel weekenden, Yoga-Buitenweken, Stilte retraites en eendaagse workshops met verschillende meditatievormen (waaronder hatha yoga en meditatief wandelen) en inspiratiebronnen. Laat je inspireren!



"A centre for mindfulness-based yoga, meditation and compassion training, offering weekly classes and day retreats"
Adres: Kruisvoorderweg 18, 7391 TA Twello
Telefoonnummer: 0571 299944
Stad: Twello
Route: Kruisvoorderweg 18
Postcode: 7391 TA


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 19:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
"Landen in het lichaam, thuis komen bij jezelf..." Een heerlijke ervaring, 'mindful' yoga en meditaties van Clare. Voor mij voelt het alsof ik op vakantie ben geweest, na een stiltedag of een uur yoga. Ook helpt het enorm om mijn rug soepel te houden alles is weer los dan, veel beter dan massage. Verder is er een gastvrije ontvangst in een prachtige omgeving en bij yoga/stiltedagen ed een geweldig lekkere lunch. :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid