facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Wolhuis

Het Wolhuis

Info

Het Wolhuis Handwerkwinkel met webshop in Rijssen voor haken en breien.

Geschiedenis

Het Wolhuis is een (web)winkel gespecialiseerd in handwerkartikelen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van handwerken, weten wij precies welke producten u nodigt heeft voor het uitvoeren van u hobby.

In onze winkel bieden wij u een ruime keuze aan: breigarens, breipakketten,haakgaren, sokkenwol, handwerkboeken en diverse benodigheden.

Wij zijn onder andere leveranciers van de merken:
Araucania,Botter IJsselmuiden, Coton Crochet, Dalegarn, DROPS, Durable, Hoooked, Hjertegarn, IJslandse wol, Jarbo Garn, Einband Lopi, Jarbo Garn, Knitting 4 Childeren, Lanas Stop, Lang Yarns, Louisa Harding, Myboshi, Noro, Phildar, Rico Design, Schayenmayer SMC, Scheepjeswol, Shetlandwol en Ztringz.

Het Wolhuis
Haarstraat 148
7462 AV RIJSSEN
0548-785275

[email protected]
www.hetwolhuis.nl

Label

In handwerkwinkel Het Wolhuis brengen we alles voor jouw handwerkplezier onder één dak. Benieuwd naar welke producten het best passen bij je volgende project? Wil je de datum van de eerstvolgende workshop weten? Of gewoon vrijblijvend advies? We helpen je graag verder. Zowel in de online handwerkwinkel als offline, in onze gezellige handwerkzaak boordevol wol, garen, naalden, spelden, handwerkboeken en meer.

Producten

Wij zijn onder andere leveranciers van de merken:

Arauciana, DROPS, Phildar, Lang Yarns, Rowan, Scheepjes, Noro, Dalegarn, Schachenmayr, Stylecraft, Debbie Bliss, Louisa Harding, Botter IJsselmuiden, Manos del Uruguay etc.



"Het Wolhuis is een online én fysieke wolwinkel waar je alle producten kunt vinden om de mooiste creaties te haken of te breien."
Adres: Haarstraat 148, 7462 AV Rijssen
Telefoonnummer: 0548785275
ln.siuhlowteh@ofni
Stad: Rijssen
Route: Haarstraat 148
Postcode: 7462 AV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30
Woensdag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: het wolhuis openingstijden, wolwinkels nederland, workshop het wolhuis, wolplein, wolwinkel online, wolwinkel almelo, wolhuis kabel kal, het wolhuis apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HobbyVision HobbyVision 467 meter Voor de creatieveling het walhalla. Zoveel keus in alles wat met hobby te maken geeft...
Recensies
De winkel is mooi, vol met wol en dan ook echt vol. Ik vond de dame niet echt klantvriendelijk. Zij bleef gezellig doorbeppen met een andere klant, niet over brei- of haakwerkjes, daar heb ik nog begrip voor, maar gewoon koetjes en kalfjes. Ik werd uiteindelijk geholpen toen ik vroeg of ik iets kon vragen. Pinpas werkte ook niet daar, in andere winkels wel, 10 minuten later gecheckt. Wellicht kwam ik op een verkeerd moment binnen, maar gelukkig hebben we nog meer winkels.
Fijne winkel met ruime keus. Wol, garen, katoen, naalden, accessoires, boeken en ga zo maar door.
Mooi sfeervolle brei/haak winkeltje. Met voldoende boeken om te leren en genoeg artikelen. Makkelijk bereikbaar en parkeren is geen probleem. Personeel is behulpzaam.
Zeer goede kwaliteit wol, en erg behulpzaam ga hier zeker weer heen
Wat een leuk, gezellig winkeltje. Ik werd heel vriendelijk geholpen. Er zat iemand gezellig te haken. Ze waren heel behulpzaam met het vinden van de juiste winkel omdat ik één artikel daar niet kon kopen.
Er is veel. Jammer dat de voorraad die wel te bestellen is op de website geen winkelvoorraad is. Mijn idee om langs te gaan om een postbezorging te vermijden mislukte om die reden
Hier hebben ze zo veel mooie garens en je krijgt heel goed advies. En hier hebben ze nog de échte ouderwetse service
Het personeel was heel vriendelijk en deed echt moeite om ons van dienst te zijn. Wij maakten gebruik van click en collect, dat is trouwens bij deze winkel altijd mogelijk. Zowel webshop als afhalen in de winkel
Geweldige winkel met een breed assortiment garen en wol. Ook veel boeken met voorbeelden en patronen en pakketten met leuke dingen om te maken. De service is heel erg goed en de medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam.
ze hebben leuke spullen, alleen heel jammer dat ik 5 euro verzendkosten heb moeten betalen voor een bestelling van 2 euro wat ook een brievenbuspakketje blijkt t zijn :/
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid