facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Wijnkwartier

Het Wijnkwartier

Info

Wijnen, Wijnproeverijen en wijnworkshops

Geschiedenis

WIJNWORKSHOP OF WIJNPROEVERIJ
Bent u op zoek naar een wijnworkshop of wijnproeverij op maat? Gun uzelf dan even de tijd om mijn facebook pagina te proeven. Een keur aan wijnproeverijen en een deel van ons assortiment deel ik graag met u. U leert het assortiment onder andere kennen via een thuisproeverij of via een wijncursus. Een wijnproeverij bij u thuis is ontspannen, gezellig en leerzaam. Daarnaast is het een prima moment om samen met vrienden of familie kwaliteitswijnen uit diverse landen te proeven. Uiteraard zonder koopverplichting! Bel of mail gerust voor meer informatie.

WIJNPROEVERIJ
Dit is een onvergetelijk en heerlijk avondje wit, rosé, rood, port en meer. Aan de hand van een wijnmenukaart proeft u kwaliteitswijnen uit Italie, Frankrijk Spanje en Portugal. Omdat we met kleinere groepen werken, is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Al pratend over wijnen proeven we heerlijk wit, een knaller van een rosé en fantastisch rood.

WIJNCURSUS
Als je deze cursus-van-één-avond gevolgd hebt, weet je welke wijn je moet kiezen als je in de supermarkt of bij de wijnhandel staat. Daarnaast weet je voortaan hoe je wijn moet proeven en hoe je er meer dan voorheen van kunt genieten!

Het wijnkwartier
John de Bruijn

Adres: Diessenseweg 35, 5081 AE Hilvarenbeek
Telefoonnummer: 06-25460413
Stad: Hilvarenbeek
Route: Diessenseweg 35
Postcode: 5081 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouncing Beek Bouncing Beek 288 meter Bouncing Beek; 19 december 2015 @ Café de Verandering in Hilvarenbeek!
Elastiek Elastiek 291 meter Leuk festival in Hilvarenbeek dat hopelijke niet teveel groeit.
ABeek ABeek 1 km Mooie wandeling gedaan. Spijtig dat ze aan het vlonderpad aan het werken waren en er ...
Best Kept Secret Festival Best Kept Secret Festival 4 km Weer een top festival,wel erg stoffig krijg mijn kleding niet meer schoon: De campin...
Animal Event Animal Event 5 km Was goed opgezet. Vele drinkplekken voor honden aanwezig verdeeld over het grote terr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid