facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Wegereef 8 Hengevelde

Het Wegereef 8 Hengevelde

Info

Schitterend gelegen aan de rand van Hengevelde met uitzicht op het buitengebied, ligt deze prachtige villa met garage en vrijstaand atelier.

Geschiedenis

De genoemde prijs betreft een VANAF PRIJS! Dit is het startpunt vanuit de onderhandeling.
De oude vraagprijs is € 398.000,- k.k.

Te koop:
Schitterend gelegen aan de rand van Hengevelde met uitzicht op het buitengebied, ligt deze prachtige villa met garage en vrijstaand atelier (voorzien van krachtstroom). Hier wonen is echt voor iedereen aantrekkelijk! Wilt u weids uitkijken over de weilanden en genieten van de rust en vrijheid dan kan dat maar doordat de woning aan de rand van de kindvriendelijke wijk “De Witte” ligt zullen ook gezinnen dit een ideale plek vinden. School-, sport- en winkelvoorzieningen biedt Hengevelde maar ook de stedelijke voorzieningen van Hengelo, Enschede, Delden en Haaksbergen zijn op korte afstand gelegen. Vanuit huis werken kan hier ook. Het in 2010 gebouwde atelier is hier zeer geschikt voor maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor cursussen of speel-/hobbyruimte. Aan de villa zelf is bij de bouw veel aandacht besteed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de fraaie detaillering in het metselwerk, de gebruikte kwaliteitsmaterialen en de roedeverdeling in de ramen die de woning qua uitstraling uitstekend doen passen bij de ligging aan de rand van het buitengebied. De villa beschikt onder andere over 5 slaapkamers, een riante woonkamer (met uitzicht over de weilanden), vloerverwarming op de begane grond en een fraaie woonkeuken met toegang tot de tuin. Deze tuin (zuidoosten) is in 2010 geheel nieuw aangelegd, biedt volop privacy en maakt het plaatje van hoe mooi wonen in Twente kan zijn helemaal compleet!

Indeling begane grond: Ruime entree/hal, meterkast, toilet met fontein, toegang tot de kelder, ruime woonkamer met plavuizenvloer met vloerverwarming en uitzicht op de weilanden, ruime woonkeuken met Haran keuken met koel-vries combinatie (2013), inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron en tuindeuren naar de tuin, bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, inpandig te bereiken garage met deur naar de tuin. De gehele begane grond met uitzondering van de garage is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: Overloop, 5 ruime slaapkamers waarvan 3 voorzien van afzelia parketvloer, badkamer voorzien van vloerverwarming met douchecabine, hangend toilet, ligbad en badmeubel. De ruimten boven de garage en carport zijn voorzien van een gietvloer en onderverdeeld in 2 slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde voorzien is van vaste kasten.

Tweede verdieping: Via vlizo trap te bereiken stahoge bergzolder.

Atelier: Volledig geïsoleerde atelierruimte met vide met bergruimte, eigen toilet, keukenblok met dubbele spoelbak, koel-vries combinatie en schuifpui naar de tuin/terras. De ruimte wordt verwarmd door middel van een eigen Nefit heteluchtverwarmingsysteem. Deze ruimte is uitermate geschikt voor werken aan huis of het geven van cursussen.

Buiten: Bijzonder fraai aangelegde tuin met veel zon, terras met hardgebakken klinkers en met Chinees hardsteen stapelblokken, schutting met betonrand , gazon en borders. Aan de zijkant van de woning loopt tussen de woningen een brede strook gemeentegrond. Er kan bij de gemeente navraag worden gedaan om eventueel deze gemeentegrond aan te kopen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1998;
- Perceeloppervlakte: 454 m2;
- Inhoud: ca. 800 m3 (inclusief atelier);
- Atelier met eigen toilet, keukenblok, verwarming en krachtstroom;
- CV-ketel: Nefit HR combi uit 1998 en heteluchtverwarming Nefit 2013 in atelier;
- Haran inbouwkeuken met handgemaakte wandtegeltjes;
- Fantastisch uitzicht over de weilanden;
- Beveiligingsinstallatie;
- Buitenschilderwerk in 2015;
- Speelgelegenheid voor kinderen in de straat achter de woning;
- Tuin op het zuidoosten en in 2010 geheel nieuw aangelegd;

Adres: Het Wegereef 8, 7496 DD Hengevelde, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 074-2915840
Stad: Hengevelde
Route: Het Wegereef 8
Postcode: 7496 DD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Markesingel 38 Hengevelde Markesingel 38 Hengevelde 546 meter TE KOOP! Markesingel 38 te Hengevelde. Weinig klussen en snel comfortabel wonen? Beki...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid