facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het wasstation

Het wasstation

Info

Het Wasstation is de perfecte plek voor u om uw auto of motor te wassen en schoon te maken!

Geschiedenis

Door zijn perfecte locatie direct aan de A4 en aan de rand van Roelofarendsveen is hij makkelijk te bereiken en ligt bijna altijd op de route. Daarnaast ligt het station direct naast een Esso Express station met lage brandstofprijzen tot 12 cent korting per liter brandstof. Het Wasstation is voorzien van alle middelen om uw auto of motor, zo zijn er vier krachtige industrieële stofzuigers aanwezig. Daarnaast zijn er vier wasboxen met wasborstels, velgenreiniger en krachtige hogedruk lanzen die tot 100 bar druk geven! Tevens beschikken onze wasboxen over de optie om af te spoelen met osmose water, dat is gefilterd water waar alle kalk en mineralen uit zijn gehaald om mee na te spoelen, hierdoor droogt je auto vlekvrij op.

Voor de mensen die liever niet zelf hun auto wassen is er een moderne wasstraat aanwezig, voorzien van hogedruk, actief schuim, bodemwas, hotwax, goede velgen reinigers met hogedruk en borstels die de lak van uw auto niet kunnen beschadigen.
Op vijdag en zaterdag hebben wij service dagen waarop iemand aanwezig is voor een kopje koffie en nodige uitleg, ook is het aanvragen en bijwerken van abonnements kaarten mogenlijk op die dagen. Dit is voor bedrijven erg interessant omdat ze dan een factuur krijgen die je in één keer in de boekhouding kunnen verwerken in plaats van iedere wasbeurt apart.

Adres: Het Oog 3 A, Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 0611734553
Stad: Roelofarendsveen
Route: Het Oog 3 A


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Wasstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Car Cleaning A4 Car Cleaning A4 965 meter Top bedrijf werkt erg goed en snel tegen eerlijke prijs .
Recensies
Prima tankstation dat direct aan de A4 ligt en makkelijk te bereiken is. Genoeg tankvakken en het is er meestal rustig dus eigenlijk nooit wachten. Daarnaast is er ook een goede wasstraat en kun je voor 2 euro ook handmatig wassen.
Tankstation prima. Er staat ook een groot snack automaat met lichtreclame. Daar niet in trappen. Aanbiedingen zijn niet verwerkt in de automaat. Je betaalt gewoon de volle mep. En grijze bacon op broodje bacon/ei die een dag over de datum is.
Mooi station. Prijzen aantrekkelijk. Goede autowasstraat voor met de hand gelegenheid. En vooral wat opvalt dat het opgeruimd is.
Geprobeerd 3 producten ut de vendingmachine te halen waarvan er 2 niet uit kwamen en dan kun je verder niks. Geen telefoonnummer of iets dat je contact kunt leggen. Wat en ballen machine.
Goedkoop en gemakkelijk tanken plus je auto wassen in d'r wasstraat! Top!!
Onbemande tankstation met veel ruimte. Ook kun er je auto wassen. Dit is een van de goedkoopste tankstations die ik onderweg van huis naar kantoor tegen kom.
Super tankstation met wasstraat, hogedruk wasboxen, en sinds kort ook drankjes en snoep automaat
Goed bereikbaar en prima prijzen! Hier kun je met een gerust hart tanken.
Ruim tankstation met goede wasstraat en wasplekken. Ook gelegenheid om te stofzuigen.
Hier kan je goedkoop tanken
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Het wasstation met het openbaar vervoer


Roelofarendsveen, Westeinde 140 meter
365
56
Roelofarendsveen, Westeinde 170 meter
365
56
Nieuwe Wetering, Achterweg 20 290 meter
723
Nieuwe Wetering, Achterweg 20 300 meter
723
Roelofarendsveen, Rotonde 320 meter
723

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid