facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Wapen van Zoetermeer

Het Wapen van Zoetermeer
Adres: Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer, Nederland
Telefoonnummer: 079 760 0055
Staat: Zuid-Holland
District: Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Zegwaartseweg
Huisnummer: 31
Postcode: 2723 PA


Openingstijden

maandag: 08:00–01:00
dinsdag: 08:00–01:00
woensdag: 08:00–01:00
donderdag: 08:00–01:00
vrijdag: 08:00–01:00
zaterdag: 08:00–01:00
zondag: 08:00–01:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Boerderij De Boerderij 3 km Fijne, gezellige en toegankelijk concert podium, met mooi licht en geluid.nAardig per...
Poppodium Boerderij Poppodium Boerderij 3 km Fijne locatie om voor een acceptabele prijs nog vele goeie bands live te kunnen zien....
Recensies
Onze bruiloft bij Het Wapen van Zoetermeer gevierd,we hebben een prachtige dag gehad dankzij de goede zorgen van het hele team! Een fantastische locatie waar we de hele dag zijn geweest, voor elk moment was er een juiste plek. Ook nog geslapen in de suite en een heerlijk ontbijt gekregen. De hele dag heerlijke hapjes en drankjes gehad. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel op de dag zelf en ook zeker van te voren heel fijn contact gehad! We hebben van de gasten ook veel complimenten gehad over de locatie. Een enorme aanrader!
Wat een geweldige locatie en personeel, afgelopen zaterdag onze bruiloft gevierd ceremonie, receptie, bbq buffet, feest in de avond en verbleven in een mooie suite. Niets te kort gekomen er werd goed meegedacht en geholpen tot in de puntjes verzorgd. Heel veel complimenten gehad van onze gasten. Wij hebben maar 3 woorden voor zaterdag fantastisch fantastisch fantastisch. We kunnen iedereen deze locatie aanraden voor hun feest.nNogmaals dank rob en susan.
Wat een fijne locatie om een feestje te vieren! Wij hebben onze bruiloft klein gevierd met een uitgebreid lunchbuffet , alles van zeer goede kwaliteit en werd gewoon weer aangevuld als iets op was . Heel vriendelijk personeel in de bediening , voor ons een zeer geslaagd feestje !
Ik ben hier samen met mijn verloofde geweest om ons te oriënteren op een trouwlocatie. Uiteindelijk is dit hem niet geworden, maar ik zou ze zeker aanraden. Wij zijn geholpen door Britt. Hele duidelijke informatie, fijne rondleiding en geen opdringerigheid.
Het was een gezellige en prettige sfeer. Voel een beetje huiselijke sfeer. Ik vond de ovale rumpsteak niet makkelijk eten. De vorm van een tournedos zou ook makkelijker te garneren zijn. En sneller rose worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid