facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Wapen Van Vidaa

"Vidaa Landgoed is één van de twee naast Vidaa Lago bijzondere locaties aan de rand van Rotterdam. Een plek waar natuur samen komt met kunst en ontmoeting. Hier viert u het leven met uw huwelijk, babyshower of jubileum. Daarnaast is dit een inspirerende locatie om samen met collega's te vergaderen, waarbij u kunt uitwijken naar het natuureiland voor een hei-sessie.Het Landgoed geeft rust en ontspanning waar je bijzondere wilde diersoorten kan ontdekken.Daarnaast kunt u altijd een mooie wandeling maken door onze inspirerende beelden- en meditatietuin waarna je bij afloop binnen kan stappen bij Artihove showroom voor een gratis kopje koffie of thee."
Adres: Hoeksekade 160, 2661 JL Bergschenhoek
Telefoonnummer: 010-5296091
Stad: Bergschenhoek
Route: Hoeksekade 160
Postcode: 2661 JL



op zoek naar gerelateerd: Villa Bergschenhoek, Vidaa bruiloft, Vidaa inloggen, Beeldentuin Bergschenhoek, Tiny house Bergschenhoek, Campfire Christmas borrel, High tea Bergschenhoek, Trouwlocatie Rottemeren
Recensies
Vorige week hier een bruiloft mogen vastleggen. Er werd buiten getrouwd & binnen gegeten. Helaas werkte het weer niet helemaal mee. Maar ben je opzoek naar een buiten trouwlocatie in een groene omgeving? Dan zou ik deze zeker niet overslaan.
Super mooie locatie in het groen. Wij trouwden in mei en de blauwe regen stond prachtig in bloei. Eten van externe cateraar was geweldig. Mooie dag gehad, al waren service en kunde van personeel op de dag zelf helaas niet voldoende, hier kan nog een hoop verbeterd worden. Veel miscommunicatie doordat er wisseling van personeel was en dat er op de dag zelf iemand anders de leiding heeft dan degene met wie afspraken zijn gemaakt. Natuurlijk kan er altijd wat mis gaan, maar nu wel erg veel foutjes gemaakt die niet nodig zijn, dat verwacht je niet bij een officiële trouwlocatie.
Op 16 april 2023 hebben wij op deze locatie opnieuw JA tegen elkaar gezegd. We hebben een geweldige dag gehad. Er is goed met ons meegedacht, op de dag zelf was alles prachtig versierd en de lunch was heerlijk. Kortom: een echte aanrader wat ons betreft!
Mooi landelijk gelegen restaurant en feest locatie, bij de Rottemeren, prachtig waterrijk Gebied met veel broedvogels, tussen Zevenhuizen en Berchsenhoek bij Rotterdam
Mooie evenementen locatie midden in de natuur. Medewerkers zijn vriendelijk en denken met je mee bij het organiseren van je evenement.
Op 8 november zijn wij op deze prachtige locatie getrouwd. Personeel en de weddingplanners zijn super netjes en correct, ze bezorgen je echt een onvergetelijke ervaring. Alles was prachtig versiert voor onze dag. De mix van natuur, versieringen en lichtjes maken alles tot een super romantische setting en is waanzinnig om de trouwfoto's te maken. De mongoolse ger is echt een aanrader om hier de huwelijk ceremonie te houden. Ook het dineren hier is echt top en tot in de puntjes verzorgd. Campfire plekken zijn super gezellig door de leuke aankleding lichtjes en kaasjes overal en niet te vergeten het kampvuur in het midden van de tipitent, heel erg sfeervol. Lieve mensen van Vidaa, ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor alles, jullie hebben ons mede de trouwdag bezorgd die wij nooit meer zullen vergeten.
Prachtige locatie, Alles geregeld voor de dag van je leven, tot dat je kinderen krijgt zegt men. En het was ook een prachtige zomerdag. Alleen toen we op locatie aan kwamen liepen de dag gasten rond op de locatie, deze zouden op gevangen worden met koffie of thee op de mongoolse ger. Er bleek geen personeel te zijn of iets dergelijks dus was er onduidelijkheid. Wat erg jammer was. Tijdens toost en taart bleek dat een deel van personeel geen nederlands en of engels spreek gevraag waar men vandaan komt, Oekraïne. Wat ik voor de dag van mijn leven wel erg armoedig vindt. Had ik graag van te voren geweten. Tijdens dineer stond er geen karaf water op tafel dit was wel afgesproken? Ook hier het zelfde personeel wat geen Nederlands en of Engels spreek. Dit had ik nogmaals graag geweten. Ik gun iedereen een baan uit welk land je ook komt maar om nu buitenlanders in te zetten die geen Engels of Nederlands spreken tijdens iemand zijn bruiloft zonder dit te vermelden is wel vreemd. Het landgoed is momenteel aan het verbouwen/veranderen dit heeft er voor gezorgd dat de locatie anders was dan wij voor ogen hadden. We hadden opeens 1 maand van te voren een tent op de plek staan waar wij onze toost en taart hadden. Ik heb gevraag of deze weer weg gehaald kon worden omdat wij dit niet wilde dat kon alleen tegen een meer prijs. Dus houdt hier rekening mee. Voor de rest nogmaals prachtige locatie.
Heel mooi landgoed. Hier de bruiloft van vrienden gevierd en overnacht in een huisje. Huisje was keurig netjes, bruiloft prachtig. Echter zeker wel wat verbeterpunten. Geen airco in de feestzaal terwijl het 32 graden was! Dit lijkt mij toch wel een belangrijke investering. De DJ die vaker op Vida draait zei dit ook niet te begrijpen. Verder is duidelijke communicatie wel echt een ding.. personeel maakt een chaotische indruk. Met avondeten werd er ook traag geserveerd, en waren we niet echt op schema met het eten. Serveerster liet tot twee of drie keer toe een compleet dienblad vallen. Als vidaa deze zaken meer op orde krijgt, is het zeker een pareltje.
Geen waar voor je geld. Vanavond met man hier wezen eten. Om 18.30 besproken wij zaten in een ongezellig bij gebouw. Na de bestelling hebben gedaan te h ebben vroeg mijn man na 3 kwartier of ze ons niet vergeten waren. Ineens na een paasr minuten stond ons voorgerecht er een heerlijke vis trio. Daarna ongeveer weer 3 kwartier later kregen we 3 plakken oerham zonder smaak en 4 asperges met 2 gekookte eieren dienog niet hard wsren. Ik zelf had indische kippen dijen. was gewoon kipsate Met een bakje friet en gekookte krieltjes smaakte nergens naar. En een bakje quinoa wat we eerst als amuse hadden gehad. Dat was alles. Uiteindelijk hebben we de menu kaart gevrasgd voorhet dessert. Mijn man had tiramisu heel machtig en ik creme brulee daar moest €1,00 meerprijs voor betaaltworden, in dit bakje zat denk ik 1 eetlepel brulee in uitgesmeerd over de bodem en een suiker laagje. Uiteindelijk kjwam de serveerster vragen of het gesmaakt heeft wasrop ik ze nee. De dame bood haar excuse en vertelde dat het erg druk was en dat de kok het niet aan kon. Ze boodons ern kopje koffie aan dit hebben wij afgeslagen na 3 uur zitten. Dit i s de laatste keer dat wij hieer komen. Terwijl ik hiervoor vaker bent geweest en altijd was het er lekker en goed. Vind het erg jammer dat ze het niet op een andere manier oplossen. Mij zie je hier niet meer.
Leuke evenementen voor particulieren en bedrijven, prachtige locatie! Wij waren er tijden het kerstarrangement en dat was echt heel leuk aangekleed en geregeld, aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid