facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het wapen van Delfshaven

Het wapen van Delfshaven

Info

Leuk dat je op onze FB pagina een kijkje komt nemen. Hier vind je alle actuele informatie en acties. Wij zijn open voor lunch, diner, borrels en feestjes.

Adres: Aelbrechtskolk 29-31, 3025 HB Rotterdam
Telefoonnummer: 0102105907
Stad: Rotterdam
Route: Aelbrechtskolk 29-31
Postcode: 3025 HB


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: het wapen van delfshaven rotterdampas, restaurant delfshaven, het wapen van degenkamp, het wapen van degenkamp high tea, aelbrechtskolk 29 rotterdam parkeren, restaurant delfshaven tapas, eten in delfshaven, soif delfshaven
Recensies
Verassend leuk restaurant. Goede kaart en zeer goed eten voor de prijs. Saté met friet en een biertje. En voor mij een wrap kip met groenten en een droge witte wijn.
Mooi uitzicht , deels beperk door bomen, en honden mogen niet op het terrein!
Vriendelijke bediening , en prima prijs/kwaliteit verhouding .
Super gezellig. Goede bediening
Heerlijk genoten van lekkere koffie met gebak op het terras aan het water, met een pittoreske achtergrond van de oude gebouwen in Delfshaven. Bediening was ook super vriendelijk.
Heerlijke pannenkoek gegeten op een plek waar de sfeer goed is en de bediening super vriendelijk. Echt een aanrader!
Niet echt top. Serveerster begreep bestelling niet. Het bier schuimde niet. Voor die prijs magertjes.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Het wapen van Delfshaven. Aelbrechtskolk 29-31 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Het wapen van Delfshaven adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Het wapen van Delfshaven. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Het wapen van Delfshaven delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid