facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Wapen van Assendelft

Het Wapen van Assendelft

Info

“Het Wapen van Assendelft” is de locatie voor trouwen, feesten, vergaderingen, partijen, kaarten, klaverjassen en gezellig dansen!

Geschiedenis

Een prachtige locatie voor elk feest, partij, beurs, trouwerij met ruim voldoende parkeergelegenheid en altijd wat te doen!

Producten

Zaalverhuur, party en feestbemiddeling, trouwlocatie



"Wilt u graag van onze gastvrijheid genieten, buiten onze reguliere openingstijden om, bijvoorbeeld voor een groepsbijeenkomst? Neemt u dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Dan zijn wij u ook graag van dienst!"

"Wilt u graag van onze gastvrijheid genieten, buiten onze reguliere openingstijden om, bijvoorbeeld voor een groepsbijeenkomst? Neemt u dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Dan zijn wij u ook graag van dienst!"
Adres: Dorpsstraat 533C, 1566 BL Assendelft
Telefoonnummer: 075-6871491
ln.tflednessanavnepawteh@ofni
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat 533C
Postcode: 1566 BL



op zoek naar gerelateerd: wapen van assendelft kermis 2018, kermis assendelft 2018 eerste deuntje, kermis assendelft 2018, eerste deuntje assendelft 2018, ijmondplayers wapen van assendelft, koppiebar assendelft, carnaval assendelft, bokkentocht assendelft 2017
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Watertoren De Watertoren 2 km Prachtig uitzicht. En vriendelijke notaris. Goed geholpen. Duidelijk alles verteld
Taste of Brazil Taste of Brazil 2 km Try a Taste of Brazilian Food in the Netherlands - we provide catering solutions and ...
Recensies
Zeer goede locatie voor het salsa feest. Alleen er moet zeker beter geventileerd worden want het is erg warm maar zeker erg gezellig!
Leuk café, veel feesten. Maar als je tijdens een feest naar buiten loopt, neem dan wel je jas mee. Want eenmaal buiten mag je niet meer naar binnen tot het afgelopen is, zelfs niet om een jas te pakken.
Hier een feest georganiseerd. De bedrijfsleider is een prima gastheer. Helpt meedenken en onderneemt snel actie. Mooie locatie en vrij parkeren . Top!!!
Het wapen van Assendelft is mij bekend als zalenverhuur ruimte waar ik mijn jaarlijkse werk bespreking heb. De zaal is in prima staat met tafels, stoelen en een barretje bij mij niet in gebruik. Voor en tijdens de start vergadering schenkt met thee en koffie. Parkeerplaats voor de deur. Rolstoeltoegankelijk
Mooie lokatie voor bruiloften, recepties , feesten en andere party s tot ca 250 pers.
Ik was terug in de '70-er jaren! Best leuk voor 5 minuten maar we gaan wel verder!
Leuke zaal, gladde dansvloer, erg warm maar wel gezellig
Leuk theatertje. Gezellige bar. Voldoende toilet mogelijkheden. Back stage kan schoner.
Prima plek voor feestjes en partijen. Service uit ten top.
Prima gelegenheid voor feesten en bijeenkomsten, goede servive
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid