facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Wapen van Amstelveen

Het Wapen van Amstelveen

Info

De gezelligste kroeg van Amsterdam en in de verre omtrek. Gewoon in het oude dorp van Amstelveen!

Geschiedenis

Kunst & Vliegwerk presenteert Café Het Wapen van Amstelveen. De gezelligste kroeg van Amstelveen en verre omstreken. Gewoon in het oude dorp van Amstelveen! Met onze jarenlange ervaring achter, maar ook vóór de bar, weten wij als geen ander hoe belangrijk sfeer, gezelligheid, service & kwaliteit voor onze klanten is.

We schrijven anno 1923 en op onze lokatie was in de beginjaren een kruidenierswinkel gevestigd. De familie Valkier bestierde de kruidenierswinkel “de Toekomst” waar vandaan de heer Valkier door heel Amstelveen op zijn fiets de boodschappen bezorgde.

En nu ruim 90 jaar later is het ná een grondige verbouwing een fantastisch bruin café geworden. Met de sfeer alsof er al die decennia nooit iets anders heeft gezeten. Vanaf 11 uur ‘s ochtends ben je al welkom voor een geweldig kop koffie, voor de lunch en avond bieden we een bescheiden maar smakelijke kaart. In de namiddag hebben we een bruisend maar vooral heel gezellig borreluur op het programma staan dat kan doorlopen tot in de late avonduren. Zeven dagen van de week hebben wij onze deuren open.



"Het Wapen van Amstelveen is een fantastisch bruin café met de sfeer alsof er 100 jaar nooit iets anders heeft gezeten. Vanaf 3 uur ‘s middags ben je welkom voor een geweldig kop koffie, thee of een vroege borrel, biertje en bittergarnituur. In de namiddag hebben we een bruisend maar vooral heel gezellig borreluur op het programma staan dat kan doorlopen tot in de late avonduren. Zeven dagen van de week hebben wij onze deuren open, binnen in het sfeervolle café interrieur maar ook buiten op ons altijd zonnige terras!"
Adres: Dorpsstraat 76, 1182 JG Amstelveen
Stad: Amstelveen
Route: Dorpsstraat 76
Postcode: 1182 JG


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 02:00
Dinsdag: 15:00 - 02:00
Woensdag: 15:00 - 02:00
Donderdag: 15:00 - 02:00
Vrijdag: 15:00 - 03:00
Zaterdag: 15:00 - 03:00
Zondag: 15:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: kroeg amstelveen, live muziek amstelveen, borrelen amstelveen, eetcafe amstelveen, cafe thijs amstelveen, cafe amstelveen oude dorp, cafe amstelveen, 1890 amstelveen
Recensies
Gezellig knus café met zeer aardige en attente bediening. Drankjes kwamen zeer snel. Leuk sfeertje voor jong en oud.
Lekker vertoeven op terras met heerlijk biertje
Het meest sfeervolle cafe dat ik ken
Top bar en super personeel!
Prima kloon van een typisch Amsterdams bruin café, er gaat niets boven een goed vaasje Amstel bier! Toppertje
Het gezelligste cafe van Amstelveen waar echt iedereen welkom is. 1 keer in de maand op Zondagmiddag Andre Vrolijk met zijn accordeon en het Zwanenkoor ut de Jordaan. Veel artiesten zijn hier groot geworden o.a. Tino Martin en Yves Berendse. Ook Marcel en Theo kunnen leuk zingen en doen dit regelmatig spontaan op een gezellige avond. Voor een drankje op het bankje buiten voor de deur kom je ook naar Het Wapen van Amstelveen.
Leuk cafe -:
Erg gezellige café met keuke bediening. Hoop er snel weer te komen
prima.. fluitjes zijn wel een beetje klein..
Gezellig en echt Amsterdamse sfeer. Aanrader als je in Amstelveen bent!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid