facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Waare Huis Makelaars, dé makelaar van Rosmalen en regio den Bosch

Het Waare Huis Makelaars, dé makelaar van Rosmalen en regio den Bosch

Info

Bestaande bouw én nieuwbouwmakelaar in regio Rosmalen en 's-Hertogenbosch

Geschiedenis

Dé makelaar voor het kopen en verkopen van uw huis in de regio van Rosmalen en 's-Hertogenbosch!



"Het Waare Huis is de complete makelaar in bestaande en nieuwbouwwoningen in de regio Rosmalen en 's-Hertogenbosch. Ook kan je bij ons terecht voor een taxatie of een aankoop advies.Onze dienstverlening is nooit standaard, maar altijd op maat. Naar ons idee is geen woning en geen enkele opdrachtgever hetzelfde."
Adres:
Telefoonnummer: 073 - 523 64 65
Stad: Rosmalen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:15
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Het Waare Huis Nieuwbouw, Makelaar Den Bosch, Stille verkoop Den Bosch, Stille verkoop Rosmalen, NVM makelaar Den Bosch, Aankoopmakelaar Den Bosch, Viermakelaars, Makelaar Vught
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Abelen Makelaars en Taxateurs BV Abelen Makelaars en Taxateurs BV 803 meter Kundigste makelaar van de regio met een grote kennis van de locale maar ook landelijk...
De Lanen De Lanen 2 km Dit is een ontzettend inspirerende en unieke locatie waarbij iedere coach zich volled...
Recensies
Het Waare Huis, in de persoon van Martijn, heeft ons zowel in de aankoop als verkoop fantastisch van raad en daad voorzien. De zoektocht heeft even geduurd maar altijd was Martijn flexibel, meedenkend, geduldig en bereikbaar in de ondersteuning. Al met al een top ervaring.
De hulp, kennis en betrokkenheid van uw medewerker bij de huur van het appartement was werkelijk hartverwarmend. De begeleiding van de makelaar bij de verkoop van het huis heeft geweldig geholpen. Geen hoogdravende verhalen maar zijn aanname is exact bewaarheid geworden. Voor beide alleen maar lof.
Deze makelaar is zeer aan te bevelen. Goede communicatie met Martijn en Mitchell vanaf het begin tot de laatste stap. Ook als ik naar het kantoor belde, werd ik keurig geholpen. En vooral ook de zin ‘wij zijn er om u te ontzorgen’ hebben ze zeker waar gemaakt.
De contacten met Martijn zijn steeds bijzonder verlopen. Door zijn manier van aanpak en werken hadden wij al snel het voorste vertrouwen dat onze opdracht in goede handen was. Achteraf is dat ook gebleken. Hij wist onze wensen in goede banen te leiden. Tot onze volle tevredenheid heeft hij de verkoop van onze woning begeleid. Om aan te bevelen. Hartelijke dank!
Wij hebben op een fijne manier kennis gemaakt met Aya Hustings van kantoor Het Waare Huis . Dit ivm het project Vizier voor een appartement voor ons . Wij zijn vol lof over hoe wij elke keer weer uitgebreid geinformeerd worden over alles wat er met dit project te maken heeft . Wij zijn zeer tevreden . Gr Victoire
Martijn heeft ons geweldig geholpen bij de verkoop van onze woning. Hij stond altijd voor ons klaar en we hebben het verkoopprocces als heel prettig ervaren.
Ik ben fantastisch geholpen door Aya bij de aanschaf van mijn appartement. Vanaf het begin verliep het contact erg gemakkelijk, werd er naar mij geluisterd en kreeg ik de juiste begeleiding.
Wij hebben een vriendelijk en zeer fijne ervaring met Aya Hustings , ze houdt ons heel goed op de hoogte over de bouw van project '' Vizier '' te Rosmalen. Groet ; van Rixtel.
Al jaren is Het Waare Huis te Rosmalen bij ons bekend sinds wij op zoek gingen naar een appartement in het centrum van Rosmalen en uiteindelijk is het, dankzij de inzet van makelaar Willem Janssen en zijn personeel, gelukt om onze droomwens in vervulling te zien gaan en is onze woning in Hintham binnen 2 weken verkocht en gaan wij een nieuwe toekomst tegemoet en genieten van onze 'oude dag' in het centrum van Rosmalen.
We zijn heel goed en prettig begeleid door Martijn Vosmar van het Waare Huis hij heeft ons goed geadviseerd! Alles rondom de bezichtigingen was goed geregeld! We zijn heel tevreden over het hele verkoopproces
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid