facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Vestzaktheater

Het Vestzaktheater
Adres: Kerkstraat 2, 5691 AK Son en Breugel
Telefoonnummer: 0499-473248
Stad: Son en Breugel
Route: Kerkstraat 2
Postcode: 5691 AK



op zoek naar gerelateerd: Vestzaktheater Enschede, Vestzaktheater Prinsenbeek, Vestzak kienen Son, Natuurbelang Son en Breugel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allemaal Tejater Allemaal Tejater 820 meter Nu 3 maal geweest blijft altijd leuk om te doen. De Dames geven leuke hints om er een...
Showtime Theater Showtime Theater 2 km Een podium voor plezier, passie en talent! Denk Groots - Durf Groots - Jij Bent Groot...
Recensies
Gezellig kleinschalig ca. 200 plaatsen theater, geluid staat gelukkig niet zo belachelijk hard, prijzen voor show en horeca liggen op een vriendelijker niveau als de rest van het dorp.
Het Vestzaktheater is een belangrijk onderdeel van het Dommelhuis in Son en Breugel. Kunst, cultuur, theater en gezelligheid komen hier in het voormalige kerkgebouw samen. Moderne inrichting in een duurzaam gebouw.
Multi functionele ruimte
Mooi ingericht als herdenkings plaats, maar verders in Son weinig versiering, Sint-Oedenrode hangt vol met, Nederlandse, Engelse en Amerikaanse vlaggen!!
Sinds kort meubilair en aankleding van foyer aangepast. Zeer smaakvol! Theaterzaal wordt per 1 juli gerenoveerd. Ook deze beloofd heel mooi en functioneel te worden. Hartelijke bediening!
Geweldige avond gehad. Controle QR code ging goed en snel
Allereerst vinden hier gezellig evenementen plaats. Wel leuk en gezellig dus, maar alles is wel een beetje gedateerd. En dat is merkbaar.
Hier kun je ook terecht voor een gezellig avondje uit. Amusement uit ons dorp maar ook van uit het hele land optredens hier te zien!
Een zeer goede gelegenheid voor toneel,muziek en exposities plus een leuk barretje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid