facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Vegetarisch Restaurant

Het Vegetarisch Restaurant

Geschiedenis

We zijn het maatschappelijke middelpunt van Het Transcendente Meditatie Sidhadorp. Omdat veel van onze omwonenden vegetarisch zijn is er op deze plek een markt voor een restaurant als het onze. Verwant aan de meditatie-techniek zijn we in onze kook-stijl Ayurvedisch georiënteerd. In de praktijk betekent dat oa: kleurrijk en vers, zonder loken of paddestoelen maar met gebruik van melkproducten. Maar veganistisch is een makkelijke mogelijkheid. Soms even bellen vantevoren.



"VAKANTIE-GESLOTEN VAN 9-19 AUGUSTUS 2022"
Adres: Donaustraat 183, 8226LD Lelystad
Telefoonnummer: 0320251515
Stad: Lelystad
Route: Donaustraat 183
Postcode: 8226LD



op zoek naar gerelateerd: Vegetarisch restaurant Arnhem, Vegetarisch restaurant Amsterdam, Vegan restaurant, Vegetarisch restaurant Utrecht, Vegetarisch restaurant Amersfoort, Vegetarisch restaurant Den Haag, Vegetarisch restaurant Haarlem, Ayurveda restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chinees Vegetarisch Restaurant Yuan Chinees Vegetarisch Restaurant Yuan 3 km We komen hier al jaren, iedere keer voor ons verkeringsjubileum en/of verjaardag. He...
Recensies
Ik heb hier alleen een maaltijd afgehaald en ik dacht nog om daar in de toekomst een keertje te gaan eten, maar de maaltijd was niet heel geweldig dus ik zie daar toch maar van af. Mijn vrouw kan een veel lekkere vegetarische maaltijd klaar maken.Eten: 2/5
Heerlijk vegetarich eten een goede sfeer altijd gezellig. Zondag is er veel extra bij de zelservice, ook het dessert is dan inclusief.En dat voor minder dan 15 euro Aanrader!
Altijd heerlijk, gezellige sfeer en het buffet is leuk gevarieerd.
Vegetarisch eten wat de pot schaft. Je kan ook iets van de kaart kiezen. Goede kwaliteit voor weinig geld. Liefdevol gekookt en liefdevol geserveerd. Altijd lekker hun shotje gemberdrank als appetizer. Geen alcohol te koop. Fijne binnentuin achter! Huiskamerrestaurant met name voor de bewoners van Siddha-dorp. Alternatief publiek.
Heel erg lekker, en ook betaalbaar eten. Als ik in het buurt zou wonen, zou ik bijna elke dag hier komen! Helaas, is het 4 sterren en niet 5 omdat je niet met een pinapparaat kan betalen. Volgens mij is dit makkelijk te fixen.
Goede sfeer en zo leuk dat je als vegetariër gewoon alles van de kaart kan bestellen
Het was af haal maar wel erg lekkerEten: 4/5
Huiskamergevoel. Gewoon gezellig en lekker vegetarisch en gezond eten. Goed betaalbaar. Het dagmenu staat in warmtebakken en op een tafel klaar waar je zelf op kunt scheppen. Gemoedelijke sfeer, lekker eten, geen pretenties.
Een gezellige locatie met een fijne sfeer. Het eten is lekker, origineel en verantwoord, absoluut een aanrader! Prima prijs kwaliteit verhouding.
Goede kwaliteit. Helaas is pinnen niet mogelijk. Wij konden geen indiaas menu bestellen die op de menukaart stond, vanwege de corona, maar een ander gezelschap kreeg deze op verzoek wel op tafel gezet. Het lijkt een buurtrestaurant met veel vaste klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid