facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Veense Koffie Huys

Info

Het Veense Koffie Huys is gevestigd in Roelofarendsveen.

Wij bieden de meest gezellige plek aan om lekker te kunnen genieten van koffie, thee en een gezellige babbel. ook is er plek voor mensen om te kunnen werken onder het genot van koffie en thee.



"Een kleinschalig groencentrum, met veel buitenplanten, boeketterie, afscheidsbloemen, etc.Recreatie : verhuur fluisterboten, e-bikes, kajak en Suppen kunt u mooi doen in ons waterrijke gebied.Camperplaatsen voor 28 passanten.Leuke dierenweide met geitjes en een nostalgische moestuin."
Adres:
Stad: Roelofarendsveen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Veense Bukker, Roelofarendsveen Tuincentrum, De Veense Akker, Pluktuin Roelofarendsveen, Restaurant Roelofarendsveen, De Veense Bukker camperplaats, Workshop Roelofarendsveen, Tapas Roelofarendsveen
Recensies
Top lokatie, hier komen we zeker terug. Een topplaats als je met de camper bent. Ruime plaatsen. Kinderboerderij, schoon sanitair, topdouches wat wil je nog meer. Je kunt kanoenen, kajakken, suppen. Dumpen grijs water en chemisch toilet goed geregeld. De Veense Bukker staat in onze favoriete lijst. Oh t dorp is met de fiets op 5 min bereikbaar. En zeker de Indo vandaag proberen. De hond mag ook op de camperplaats
Reuzeleuk de combi van tuincentrum, dierweide, terras en camperplaats. Goed toeven. Sanitair en toiletten zijn redelijk. Douches zijn niet zo comfortabel. De ligging is prima en het verkeer hoor je nauwelijks. Goede bewegwijzering. Ook plaats voor grote campers.
Mooie camperplaats die in het hoogseizoen veel volk trekt. Enig nadeel is die grote oude bus die er vast staat, de bewoonster vertrekt redelijk vroeg per motor naar haar werk en die maakt een hels lawaai ! Iedereen vroeg wakker dus.
Prachtige plek, heel mooi aangelegd. Rustige plek. Ook wat beestjes zoals geitjes, varkens, Alpaca's, konijntjes en kipjes die je mag knuffelen. Naast het tuincentrum. Erg leuke informatie via een krantje, uptodate, en een folder over de omgeving. Zeker een aanrader!!
Prachtige camperplaats bij een tuincentrum
De camperplaatsen zijn top ,alles netjes en schoon ,zeer vriendelijke medewerkers/sters Een super locatie, in een super omgeving ,verhuur bootjes kanos en fietsen ,waterrijke omgeving en hele mooie fietsroutes ,
Veel tuin benodigdheden, bosjes bloemen en plsntenbakken voof verjaardag of feestje. Tevens bootjes en elektrische fietsen verhuur, om de polder en de omgeving tuinderijen vanaf het water of de fiets te bezichtigen. Er is tevens een Camper camping op een groot terrein met speelgelegenheid en geitjes en kippen. En tot slot om te bekijken is er een gedeelte tuin gemaakt hoe de traditionele tuinderij bedreven werd in Roelofarendsveen. Kortom een bezoekje waard!
Mooie plekken midden in het groene hart. Prima plek om van hieruit leuke fietstochten te maken. Alle voorzieningen aanwezig: basic maar schoon, zoals het hoort. Bootjes te huur, planten en bloemen te koop bij de kweker, dieren tuintje en stand up peddel lessen..
Prima wat ons betreft een leuke plek vooral om terug te komen met wat mooier/warmer weer . We waren hier nu voor een familiebezoek. Maar de volgende keert de fiets mee of wat wandelen. En varen!?
Deze camper camping heeft een tuincentrum en een boten en kano verhuur ook elektrische fietsen ideaal om de omgeving te verkennen in de nabijheid van de Brasemmermeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid