facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Veenschap

Info

Natuurbeheer van een uniek stukje veen (Het Veenschap) met behulp van een schaapskudde en vrijwilligers

Adres:
Stad: Vriezenveen



op zoek naar gerelateerd: Hondenpension Wierden, Hondenpension Denekamp, Hondenpension Almelo, Hondenpension Rijssen, Hondenpension Oldenzaal, Nieuwe Daarlerveenseweg 2a Vriezenveen, Hondenpension Bornerbroek, Dierenpension Evelo
Recensies
Nadat we ons hondje Ivy bij de dierenarts hadden laten inslapen, hebben we haar hierheen gebracht. We zijn heel fijn ontvangen, we hadden Rex onze herder ook bij ons en ook hij mocht mee naar binnen. In alle rust werden ons de mogelijkheden uitgelegd, waardoor we een goede keus konden maken. We kregen ook een kijkje achter de schermen, zodat we een goed beeld konden krijgen hoe alles zou gaan. Kortom dit dierencrematorium is een echte aanrader, hier kun je op een fijne manier afscheid nemen van je dierenvriendje.
Heerlijke plek om even rustig in de zon te zitten
Loki gaat hier 1x in de week heen als ik naar kantoor ga. Zodra hij mijn laptop tas ziet is hij helemaal happy. Hij vermaakt zich er geweldig. Ik had in het begin wel eens het gevoel dat ze teveel binnen zaten of te laat eten krijgen 's avonds, maar zolang Loki zo vol enthousiast is elke keer, ben ik tevreden! Bovendien erg vriendelijke dames en houden rekening met je wensen.
Geweldige opvang ..voor het eerst mn hondjes er gebracht …ik ben er vol lof over …lieve mensen ..mn honden waren goed te pas ..we hebben alweer geboekt ..onzettend lief en vriendelijk personeel..het is er schoon ..honden zijn lekker buiten ..echt top
Ons lieve hondje was vanmorgen weggelopen en is naar het Veenschap gebracht, daar hebben ze haar zo lief en ook nog eens kosteloos opgevangen! Toppers bedankt voor deze geweldige service!
Wat huiverig na alle slechte recensies hebben we onze hond hier toch heen gebracht. Hij was bang maar is ontzettend lief en geduldig behandeld. We kregen een korte samenvatting hoe het was geweest na de tijd. Hij kwam niet met bijtplekjes terug zoals sommigen omschrijven. Prettige ervaring.
Luna loopt echt heel slecht. Deed ze al voordat ze hier heen ging maar nu nog veel slechter. We hebben specifiek aangegeven dat ze alleen moest daar om. Nu zien we toevallig op hun Facebook pagina dat ze lekker aan het ravotten is met andere honden. Niet zoals de afspraak!!! Ze heeft diarree als een gek. Moet je echt wel doorgeven als dat het geval is En de volgende keer als jullie spullen voor haar kopen is het superbelangrijk als jullie eerst haar eigenaar vragen. Het kan zijn dat ze ergens allergisch voor is. Plus jullie kopen een volle bak aan vlooienmiddel terwijl er maar een pipet nodig is.
Super bedankt voor de goede zorgen voor onze lieve punto heel erg bedankt aardig personeel goed en netjes verzorgd
Onze hond gaat hier al een paar jaar naar toe, en ook afgelopen keer weer. Als een speer naar binnen en wou meteen door naar achteren waar de kennels zijn. Wederom prima verzorgd en zelfs gewassen wat helemaal niet makkelijk is met hem voordat we hem ophaalden. Ps: Ik snap niet helemaal waar die negatieve reacties vandaan komen, onze ervaring is duidelijk anders.
Helaas slechte ervaring met dit pension. Onze hond hier 4 dagen naartoe gebracht, kregen een zieke gewonde hond terug. Hond moest onder behandeling van dierenarts na zijn verblijf. Was éénmalig verblijf voor onze hond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid