facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Tuinhuis

Het Tuinhuis

Geschiedenis

Landelijk gelegen winkel, verkoop van huis en tuindecoraties, planten. Creatieve workshops.

Adres: Groene Velden 31, 8211 BA Lelystad
Telefoonnummer: +31 (0)320213296
ln.siuhniutteh@ofni
Stad: Lelystad
Route: Groene Velden 31
Postcode: 8211 BA



op zoek naar gerelateerd: het tuinhuis boskoop, tuinhuis boskoop mendelweg, het tuinhuis bodegraven, het tuinhuis boek, het tuinhuis aalsmeer, het tuinhuis lelystad openingstijden, het tuinhuis lelystad, het tuinhuis aalsmeer menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pireco Huis & Tuin Pireco Huis & Tuin 1 km Uw planten weer vitaal en gezond op een 100% natuurlijk wijze! Volg ons en blijf op ...
Iets anders geven - creatief handwerk & meer - Manufaktur Iets anders geven - creatief handwerk & meer... 4 km Naast handgemaakte en van hand geschilderde decoratie/sieraden van beton vindt u ook ...
Kyocera Senco Netherlands B.V. Kyocera Senco Netherlands B.V. 7 km Altijd snelle service en vriendelijk personeel
Power Of Nature / Planten in een fles Power Of Nature / Planten in een fles 47 km Info
Power Of Nature maakt ecosystemen in een gesloten fles. De flessen tonen ...
Recensies
Knus, gezellige, gastvrije winkel met decoratie, planten, bloemen, kleding en kaarten. Om heerlijk te struinen en steeds weer iets nieuws te ontdekken. Prachtige creatieve ideeën en mooie cadeaus om te kopen. Ook voor workshops te boeken.
Leuke winkel om even rond te lopen/kijken. Je kom altijd wel met iets thuis.
Altijd leuke dingen in de winkel om iemand cadeau te geven en als je nog geen keuze hebt gemaakt geeft een kwartiertje rondneuzen meer dan genoeg inspiratie. Personeel is bijzonder vriendelijk en denkt creatief mee als je iets aardigs in de winkel ziet staan wat na een kleine aanpassing helemaal perfect wordt.
Heel leuke accessories, kleding, decoratie en huis tuin en keuken hebben dingetjes! Ook hebben ze een leuk assortiment baby spulletjes, kleding en kinderboeken. En het merk Zusss ontbreekt er niet! En ze houden regelmatig workshops, voor zowel kinderen/feestjes als volwassenen. Leuk! En bovendien ontzettend lieve mensen die er werken!
Leuke winkel met aparte hebbedingetjes. Fijne bediening. Wij hebben vandaag een workshop voor de Kerst gedaan! Het is heel leuk geworden!! Een aanrader voor iedereen.. .
Gezellige workshops en een winkel waar je hebberig van wordt . Mooie accessoires voor je woning, lieve cadeautjes en mooie kaarten zijn maar een paar voorbeelden. Heerlijk om rond te snuffelen en jezelf iets moois cadeau te doen.
Workshop gedaan! Ontzettend leuk, leuke spullen en erg vriendelijke dames!
Leuk en vriendelijk personeel, mooie planten en hebbedingetjes.
Zeer klant vriendelijk erg meedenkend. Grote sortering !
Geweldige winkel , heel sfeervol en ontzettend leuke lieve eigenaresse. Je voelt je er zo welkom. Steeds weer een feestje om daar te zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid