facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Tiende Huis

Het Tiende Huis

Info

Het Tiende Huis biedt trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Kleinschaligheid, betrokkenheid en twee trainers met een unieke en complementaire werkwijze.

Geschiedenis

Vraag je je wel eens af hoe het zou zijn om weer zelf sturing aan je leven te geven? Tevreden te zijn met de baan die je hebt, de partner die je hebt, aandacht te hebben voor je kinderen en de mensen om je heen, te genieten van allerlei kleine, ‘gewone’ dingen? Of om een weloverwogen keuze te maken om je leven juist anders in te richten? Onze filosofie is dat jezelf zijn de kunst van het leven is. Jíj bent verantwoordelijk voor jouw geluk. Wat Het Tiende Huis kan doen is je helpen de juiste weg te vinden.

Het Tiende Huis legt aan de hand van de meest actuele inzichten uit hoe je het stuur weer in eigen hand kunt nemen. Het Tiende Huis prikkelt en confronteert, toont respect, vraagt door, dringt door tot de kern, is betrokken, helpt en ondersteunt, is zeer concreet, praktisch, wars van zweverigheid, opbouwend, heeft ruime ervaring, deskundigheid, een hoge klanttevredenheid. En vooral: twee trainers, die een uniek en uiterst complementair duo vormen: Danny Warbout en Martin Beljon.

Het Tiende Huis werkt met een aantal vaste, kleinschalige locaties, buiten je vertrouwde omgeving. Dat doen we vanuit onze overtuiging dat afstand de kans om te reflecteren vergroot.

Durf jij het aan?

Adres: Carolinalaan 7, 8453 VJ Oranjewoud
Telefoonnummer: 0513-466413
Stad: Oranjewoud
Route: Carolinalaan 7
Postcode: 8453 VJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gotogrow Gotogrow 897 meter Gotogrow Unlimited Marketing Creations
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid