facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Taartgeheim

Info

Bruidstaarten, Kindertaarten, Feesttaarten, zakelijk gebak, cupcakes, petitfours.

Geschiedenis

Winkel voor bruids/kinder/feest en bedrijfstaarten, vlaaien van Multivlaai en taartbenodigdheden. Voorbeelden, Bruidstaarten, Kindertaarten, cupcakes, petitfours, taartdecoratie, winkel, taarttoppers.

Adres: Ooststraat 43 , Oud-Beijerland 3261 KC, NL
Telefoonnummer: 0186 629 693
ln.miehegtraatteh@ofni
Stad: Oud-Beijerland
Route: Ooststraat 43
Postcode: 3261 KC


Openingstijden

Dinsdag: 09:30-17:30
Woensdag: 09:30-17:30
Donderdag: 09:30-17:30
Vrijdag: 09:30-21:00
Zaterdag: 09:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: andertaart oud-beijerland, taarten rotterdam, hema taart, taart bestellen, kindertaart rotterdam, dunya taarten rotterdam, goedkope bruidstaart rotterdam, kindertaarten rotterdam
Recensies
Taart online besteld voor een 30e verjaardag. In verband met een surprise feestje kon ik het niet zelf ophalen, maar levering op de locatie was geen enkel probleem! Supermooie, maar vooral ook heerlijke taart. We zullen hier zeker nog een keer terugkomen bij mooie gelegenheden.
9.30 uur bijna geen brood. Geen kaiserbroodjes maar toch brood gekocht. Alles was oud van de dag ervoor. Bakker gaf de opmerking teveel over te houden einde van de dag.. om half tien smorgens... oliebollen slecht. Gebakken in oud vet. Ik mis de oude bakker Voordijk.
Is nu taartgeheim ,en deels wordt brood geleverd via bakker Voordijk je moet wel erg vroeg daar zijn anders is brood uitverkocht .
Het beste en lekkerste brood van Nederland
Goede service met veel keuze aan gebak, brood en andere lekkernijen.
De bruidstaart van Het Taartgeheim heeft onze 'grote dag' compleet gemaakt. Nadat wij in Oud-Beijerland een leuke en heerlijke proeverij van verschillende soorten cake en heel veel soorten vullingen hadden gedaan, wisten wij het zeker: wij laten onze bruidstaart door Het Taartgeheim maken. De service van de dames is top. Ze regelden de logistieke afspraken met onze trouwlocatie en de communicatie verliep heel soepel. Wij vonden het erg bijzonder dat we op onze bruiloft pas het eindresultaat zagen: dat zorgde voor een echte wow-factor. En, niet geheel onbelangrijk, onze bruidstaart smaakte verrukkelijk. Wij zouden alle toekomstige bruidsparen aanbevelen om hun bruidstaart bij Het Taartgeheim te bestellen.
Het lekkerste brood en banket
Lekkere bruidstaart mooie bruidstaart gekocht hier. Alleen het ontvangst bij de proeverij verliep stroef en de verdere communicatie had niets te doen met een aankoop voor een feestelijke aangelegenheid. Heel vlak en monotoon allemaal, weinig enthousiasme.
Super lekkere vulling, smaak zelf te kiezen dus niet zoals bij de bakker of bijvoorbeeld Hema. Maken ook schitterende Bruidstaarten, geheel naar wens en zorgen, in overleg met trouwlocatie, dat de Bruidstaart helemaal klaar staat!
Helaas heel weinig brood zonder melk te koop. Eigenlijk is alleen het stokbrood zonder melk. Wel leuke mensen werken er.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid