facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Strand

Het Strand
"Het Strand Restaurant aan Zee met een ambachtelijke keuken, op een prachtige locatie. Het Strand gewoon goed!"
Adres: Boulevard 110 , Katwijk 2225 BB, NL
Telefoonnummer: 071 401 2048
Stad: Katwijk
Route: Boulevard 110
Postcode: 2225 BB


Openingstijden

Maandag: 10:00-00:00
Dinsdag: 10:00-00:00
Woensdag: 10:00-00:00
Donderdag: 10:00-00:00
Vrijdag: 10:00-00:00
Zaterdag: 10:00-00:00
Zondag: 10:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: het strand katwijk reserveren, strandtent katwijk aan zee, het strandhuys katwijk, strandtenten katwijk, zomers katwijk, restaurant katwijk aan zee boulevard, eten aan het strand, restaurant aan het strand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schuitemaker Schuitemaker 282 meter
KW106 KW106 652 meter Goed eten en vriendelijke bediening
Recensies
Regelmatig gegeten, nu ook weer top. Ook al is t vol, dan nog lukt t mij altijd met hulp van vriendelijk personeel om een lekker plekje te hebben. Altijd wel een chill bankje, die worden vrij gehouden... Prijzen wel flink hoger dan 1,5 maand geleden, 3 sliptongetjes voor de prijs van eerst 4. Maar dan nog... top eten hier . Goede uitleg ook net gekregen over de prijzen ! Overal moet er duurder worden ingekocht wat dus helaas moet worden doorberekend ! Dank voor de uitleg, ik blijf ZEKER terugkomen en maak van de 4 sterren er alsnog 5 van !!!!
Prima restaurant op het strand van Katwijk. Het restaurant en het strand zijn goed bereikbaar door de, er naast gelegen, parkeergarage onder het duin. Op warme dagen is de parkeergarage wel snel vol. Eten is heerlijk en daarbij ook een goede wijnkaart. Bediening is snel, hulpvaardig en erg vriendelijk. Restaurant zelf is niet super gezellig qua inrichting, vrij groot en open waardoor er wat minder gezellige hoekjes zijn. Qua eten wel een van de beste van het hele strand.
Wow!! Wat kun je hier lekker eten!! Vriendelijk personeel, vlot bediend met enige humor. Zeker een aanrader.
Wie had dat gedacht? Als provinciaaltje uit de Veluwe had ik toch echt een ander idee van een standtent. Hier kun je verdorie lekker eten hoor. En niet alleen de vis is smakelijk. Het voorrecht ; ‘ Duo van geschroeide sashimi zalm en tonijn’ was echt heel smakelijk. Krokant en prachtig in balans. Ook hoofdgerecht draadjesvlees was precies goed. Kids hebben genoten van de pasta caprese. Tip van Flip, kom ook koken op de Veluwe. Hier is nog genoeg plek voor uw mooie keuken.
Een leuke strandtent, vriendelijk personeel. Binnen en buiten netjes en ook de toiletten. Dichtbij de binnenstad, achter de duinen met uitzicht op strand en zee.Eten: 5/5
Prachtige en gezellige plek om aan het stand even te lunchen. Naast heerlijke gerechten ook goede en vriendelijke bediening.
We hebben hier twee keer met een groep mannen heerlijk gegeten. We hadden maar kort tijd, de bediening deed goed haar best om een goede maaltijd te verzorgen binnen het uurtje dat we hadden. De kwaliteit is goed. Heerlijk vlees
Vandaag is toch gebleken, dat je als vaste klant 2 a 3 per maand toch met een botte opmerking weg kan worden gestuurd op het bord buiten staat toch dat er geen plek is, terwijl je al drie keer telefonisch contact hebt gezocht tevergeefs. Met een intonatie alsof je weggestuurd wordt als een klein kind. Bij aankomst zag ik heel veel personen het restaurant verlaten en ging even naar binnen om te vragen of er een mogelijkheid was. Het was onze trouwdag, en gaan we altijd naar onze favoriete tent. Maar helaas, dat ik zo weggestuurd zou worden had ik niet gedacht. We zijn vanaf dag 1 vaste klant, maar helaas betekent dit niks meer in deze maatschappij.
Met een prachtig uitzicht over een kabbelende Noordzee een ciabatta Het Strand besteld en wel de vega-versie. Kreeg een smaak-en fantasieloze ciabatta met veel mozarella, een dun laagje pesto en als versiering kleine tomaatjes opgediend, de prijs van € 15,75 niet waard. De koude mozarella was in 2 grote hompen tussen de brooddelen gelegd. Medewerker vond dat er van een vegetarische variant nu eenmaal niet meer te maken viel dan wat opgediend was. Jammer, want dit was geen uitnodiging om hier nog eens iets vleesloos te komen eten.
Heerlijk gegeten, goede attente en aardige bedieningEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid