facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Spikkerdal

Het Spikkerdal

Info

Het Spikkerdal is een gezellig boerderijterras met een feestzaal en een mooie camping tussen de fruitbomen.

Adres: Spik 165a, 6042 KT Roermond
Telefoonnummer: 0475690741
Stad: Roermond
Route: Spik 165a
Postcode: 6042 KT



op zoek naar gerelateerd: Camping Spikkerdal, Camping Spikkerdal Zoover, Camping te koop Roermond, Pieterpad Asenray, Restaurant Asenray, Drijvende huizen Roermond, Minicamping omgeving Roermond, De mystery box van het Spikkerdal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping/Jachthaven Hatenboer Camping/Jachthaven Hatenboer 5 km Mooie grote jacht haven aan de rand van Roermond. Bij Jachthaven een leuk restaurant ...
Resort Marina Oolderhuuske Resort Marina Oolderhuuske 6 km Een mooie, schone en goed georganiseerde camping met veel vaste staanplaatsen van voo...
Recensies
Hier tijdens onze Pieterpad wandeling even een kopje koffie en thee gedaan. Prima of even een stop te maken. Je kunt er allerlei eten en drinken halen. Er is ook een camping bij maar hier hebben we geen gebruik van gemaakt. Je kunt er ook vlaai krijgen. In het toilet is rekening gehouden om je baby te verzorgen.
Leuk gestaan voor 1 nacht. Wel hoor je de snelweg duidelijk. Lekker kopje koffie en vlaai. Aantal wc's in verhouding met het aantal kampeerders en horeca bezoekers is wel iets aan de krappe kant. Mooie wandelroutes .
Hele fijne boerencamping met mooie plaatsen tussen de fruitbomen en met goed sanitair en een gezellig restaurantje plus terras, waar uiteraard ook vers fruit verkrijgbaar is.
Staan hier voor de 2de keer, en komen zeker terug. Kleine, gezellige, en rustige camping met grote plaatsen tussen de fruitbomen. Vriendelijke eigenaar en personeel! Heerlijk om te fietsen in prachtige bosrijke omgeving! Roermond is een gezellige kleine stad, vlak bij de maasplassen, een bezoek meer dan waard! Een aanrader! Lekker eten en heerlijk zelfgemaakt ijs niet te vergeten!
Erg mooi wandelgebied. Met uitkijktoren. En dat is erg leuk voor de kinderen. Genoeg sporen van bevers te vinden.
Wij hebben hier heerlijk 3 nachtjes gestaan met de camper onder de fruitbomen, de douches en toiletten zien er keurig uit, de eigenaar en zijn zoon zijn heel vriendelijk, toen mijn man vast kwam te zitten met de camper met de regen heeft de eigenaar ons met het trekkertrek er uit getrokken, super, mooie omgeving ook voor wandelen en fietsen, wij komen zeker terug!
Fijne kleine camping in boomgaard in een prachtig gebied. Schoon sanitair, grote plaatsen en vriendelijke eigenaar. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. Vlak bij winkels en Roermond. Helemaal " onze" camping!
Leuke peren en appel camping, gratis jammer dat het restaurant gesloten is..verder erg aardige eigenaar. Camping is netjes onderhouden.
Leuk tussen de appel- en perenbomen. Je mag zoveel fruit plukken als je wilt. De hond mag los op de camping. Sanitair was netjes en schoon! Aanrader!
Prima camping en uitvalsbasis voor uitjes in Noord, Midden en Zuid-Limburg. Ruime plekken voor caravan, tent of camper. Rustige en nette camping, met net en verwarmd sanitair. Vanaf de camping starten wandel- en fietsknooppunten routes. Jammer dat het restaurant en terras sinds enkele maanden definitief zijn gesloten. Voor een hapje en drankje moet je 'op pad' maar dat kan wel een paar kilometer verderop in bijv. Roermond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid