facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Smidsvuur

Adres: Sylspaed 27 - 29, 8711EB Workum
Telefoonnummer: +31 51 554 20 72
Stad: Workum
Route: Sylspaed 27 - 29
Postcode: 8711EB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lav&a Lav&a 1 km About healthy food & healthy leaving
Recensies
Een heerlijk verblijf gehad met zeer gastvrije eigenaren met passie voor de provincie Friesland. Alles was brandschoon en werd zeer regelmatig goed schoongemaakt. Handdoeken en theedoeken in grote hoeveelheden aanwezig zodat er altijd een schone handdoek aanwezig is. Keuken aanwezig met ruim aanbod van schone borden, bestek, etc. Spontaniteit van eigenaren werd ook gewaardeerd. Deze kwam bijvoorbeeld een servetje brengen toen wij een patatje op het terras bij de accommodatie zaten te eten. Grote gescheiden badkamers voor man/vrouw. Verder hadden we een kamer aan het water en genoten we van de bootjes die langs kwamen. Voor herhaling vatbaar!
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Liefdevol onderhouden. Warm douchewater ondanks 100% boeking. Prima ontbijt met eenvoudige middelen aantrekkelijk gemaakt. Daarbij mnimaal verpakkingsgedoe. In sommige kamers heb je wat contactgeluid van de deur van de buren en bijvoorbeeld de afwasmachine, maar van de akoestische overdracht tussen de kamers gesprekken etc hebben wij 's nachts geen last gehad.
In het verleden met de hele familie in dit pension gezeten. Via de mail hebben we de hele benedenverdieping gehuurd. Bij vragen kregen we snel reactie terug met een duidelijk antwoord. We werden goed ontvangen. De eigenaren gingen dit weekend weg zodat wij met de gehele familie privacy hadden. We hadden de beschikking over een keuken, meerdere koelkasten, een ruim zit gedeelte met 23 man moeten er wat stoelen bij gezet worden en meerdere wc's en douches. Buiten kon er vuur gemaakt worden in een haard hout is voor een schappelijke prijs te gebruiken. Ook kon je vissen in de rivier die achter het pension langs loopt er zit een hek voor, dus het is veilig met kleine kinderen en had je de beschikking over 3 kano's. Het centrum zit op loopafstand en is erg gezellig. Conclusie: een aanrader voor een leuk weekend.
Nachtje geslapen in Workum , werden vriendelijk ontvangen door Martin. Omdat we de omgeving van Friesland niet goed kenden. Kregen we uitleg over de omgeving. De kamer was top ! Ontbijt was goed . We komen zeker nog een keertje die kant op!
Te gekke B&B alles is prima verzorgd. We hebben genoten van de rust, de kamer aan het water, het ontbijt en de gastvrijheid van de eigenaar. We komen beslist nog wel een paar keer terug. Wij kunnen deze B&B aanbevelen. Hent en Astrid uit Boxmeer N-Br.
Dit is een heel leuk pension. Zeer vriendelijke mensen en alles is er zeer proper. Het terras aan het water is erg gezellig en de bbq uniek . Wij komen er zeker nog terug.
Vriendelijke mensen, schone voorziening, leuke plek! Prima prijs kwaliteit verhouding! Mooie voorntjes en brasem vanaf het terras te vangen!
Zeer gastvrij & heel netjes. Heerlijk ontbijt. Alles voor een topverblijf was aanwezig!Kamers: 5/5
Aardige mensen leuke kamer en alle gelegenheid om te doen waar je zin in hebt En alles was bijzonder schoon
Prima overnachten goed en goedkoop. aan het water en als je wil kan je ook nog zelf koken en spullen in de koelkast zetten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid