facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het sfeerboerderijtje

Het sfeerboerderijtje

Info

Het sfeerboerderijtje is onze landelijke en huiselijke vakantiewoning voor twee personen in het buitengebied van het dorp Brummen.

Geschiedenis

Het sfeerboerderijtje ligt nabij Hanzestad Zutphen op de grens van de Veluwe en de Achterhoek. Een heerlijke plek om "thuis" te komen na een dag fietsen of wandelen in de prachtige, landelijke omgeving. Of na bezoekjes aan de rijke historische steden in de buurt, een dagje openluchtmuseum of Burgers Zoo. Of gewoon om heerlijk rustig aan te doen, te genieten van het eruit zijn.

Boerderijwoning
De accommodatie maakt deel uit van onze karakteristieke boerderijwoning Ruimzicht. Ruimzicht is de spil van ons agrarische bedrijf; met vooral akkerbouw en een paar koetjes.
Het vakantiehuis is zeer compleet, eigentijds, sfeervol en praktisch ingericht. Het heeft volledige privacy door een eigen ingang, tuin en terras. Het heeft tv, wifi, heerlijke zitbanken en, niet onbelangrijk,een goed bed.

We heten u graag welkom in het sfeerboerderijtje; landelijk en huiselijk genieten van uw vakantie!

Adres: Zutphensestraat 203, 6971 JT Brummen (gemeente)
Stad: Brummen
Route: Zutphensestraat 203
Postcode: 6971 JT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Martens Caravans Martens Caravans 3 km Zondags dakschade en kapot groot dakluik door stok die met luifel tijdens opzetten ee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid