facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Schouwspel

Het Schouwspel

Info

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met warmte te maken heeft, zoals gas openhaarden, hout openhaarden, kachels, houtkachels, gaskachels, gashaarden, haarden en schouwen, zowel klassieke als moderne schouwen, marmeren en kalkzandsteen schouwen.

Geschiedenis

Het Schouwspel is ook onderdeel van het "Woonstation" dit is een prachtig oud stationsgebouw tussen Bennebroek en Vogelenzang, hierin bevinden zich momenteel negen bedrijven op het gebied van wonen en interieur. Een daarvan zorgt voor de inwendige mens, ga eens zitten op het mooie terras van "De Wachtkamer" en geniet van heerlijke zelfgemaakte taart met koffie.

De andere bedrijven zijn:

't Saense Parkethuys
Martens, Glas Design
Elyts, Zonwering adviesburo
Frame Domotica, Smart living
Bart Hoes, Groene architectuur
Casanu, Boye Mutsaerts, interieur
Style Shutters, create your own style
Schouwspel, wonen bij de haard



"Haardenbouw is ons vak en onze passie!Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met warmte te maken heeft, zoals gas-en houthaarden, hout- gaskachels, zowel klassiek als moderne, marmeren en kalkzandsteen schouwen.Wij zijn een bouwbedrijf die alles kan verzorgen, van de aanleg van het rookkanaal tot aan het branden van de haard aan toe. Naar eigen idee of een bijzonder ontwerp.De kachel of haard die u bij ons uitkiest, is in de winter een bron van behaaglijke warmte, in de zomer is dezelfde kachel een sieraad in uw woning.Graag tot ziens!"
Adres: Leidsevaart 36, Vogelenzang, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 023-5847475
Stad: Vogelenzang
Route: Leidsevaart 36



op zoek naar gerelateerd: Schouwspel betekenis, Open haarden Haarlem Waarderpolder, Houtkachel Haarlem, Schouwspel Synoniem, Helex vogelenzang, Elektrische haard Haarlem, Open haard Bollenstreek, Hangkachel binnen
Recensies
Project “open haard met schouw verruilen voor een kachel met meer rendement” was lastiger dan we dachten. Totdat we, na wat omzwervingen, bij Het SchouwSpel terecht kwamen. Jeroen, de verkoper, hoorde onze wensen aan en vertaalde het naar een uitvoerbaar plan. We kregen antwoorden, ideeën en de sturing die we nodig hadden. Wat een fijne ervaring! Over de verbouwing en plaatsing zijn we net zo enthousiast. Stuk voor stuk prettige medewerkers. Er werd snel en vooral schoon gewerkt. Het uiteindelijke resultaat was nog mooier dan we in ons hoofd hadden. Veel dank! Hans en Stella.
We hadden een fijne open haard. Maar we wilden daarvoor in de plaats graag een hoogrendement houtkachel waar we eventueel ook op kunnen koken. Onafhankelijk zijn van gas als nodig. Zo kwamen we bij Het Schouwspel. En we werden er vriendelijk, vrolijk en deskundig geholpen. We zijn erg blij met onze uiteindelijke keuze voor de Jotül F 100 eco houtkachel. En daarna bleek dat Het Schouwspel doet wat ze beloven. En op de afgesproken tijd!! De plaatsing gebeurde zorgvuldig. Onze nieuwe vloer lag er net 3 dagen in; deze werd royaal afgedekt. Ook de noodzakelijke renovatie van het schoorsteenkanaal in de vrieskou het dak op, de bikkels is prima verlopen. Totaal geen stof, rommel of roet. En we kregen foto’s van situatie op t dak. Zie de foto’s. Vakmensen!!
Wat een super goede dienstverlening van het Schouwspel! Met goed advies in de showroom, afspraken die keurig nagekomen werden en twee installateurs van het schouwspel die met heel veel plezier en zeer vakkundig de kachel in onze schouw geplaatst hebben. Wat een goed team van vakmensen.
Toplui, zowel in de winkel als de monteurs. Vakwerk en komen afspraken meer dan na. Dank jullie voor de tijdelijke oplossing van de schoorsteen. Feestdagen waren super met onze Dik Geurts.
Wat een geweldig bedrijf is dit. Vanuit een vaag idee wat we hadden, over een nieuw te plaatsen houtkachel, werden we vanaf het begin uitstekend begeleid naar een prachtig resultaat. Goed luisteren, doorvragen, inspiratie geven, meedenken, de ontwerptekening onvermoeibaar aanpassen door onze wijzigende wensen, tot we tevreden waren ging Jeroen en het hele team door. Eventuele tegenvallers door Corona tijd werden prima opgevangen en uitstekende alternatieven zijn geboden. Ook op de dag van plaatsing waren zeer deskundige en ervaren mensen die de kachel perfect hebben geplaatst en keurig hebben afgewerkt. Wij zijn ontzettend blij met onze fraaie kachel wat een echte sfeermaker in huis is geworden. Jeroen en collega's; heel hartelijk bedankt!
Veel keuze in kachels en haarden, denken goed mee, flexibel, letten goed op haalbaarheid en veiligheid, installateurs leveren perfect werk af! Ontdekking: op een klein rookkanaal past toch een hele mooie kachel die schoon stookt.
Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen "het Schouwspel"aanbevelen. Openhaard werd vervangen door een doorkijkhaard wat op professionele, snelle, en vooral ook schone manier werd gedaan door kundige sympathieke vaklieden voor een zeer correcte prijs. Advies vooraf en opvolging na plaatsing werd op sympathieke en inlevende wijze gedaan. Chapeau!
In onze openhaard is vandaag een inzethaard geplaatst en we zijn super tevreden over dit bedrijf. Goede voorlichting en huisbezoek om de mogelijkheden te bespreken. Jamy en Sam hebben keurig en vakkundig werk geleverd. Nu genieten van het mooie plaatje en 80 % meer rendement!
Wij zijn hier wezen zoeken voor een houtkachel en hebben naar goed advies van de medewerkers een houtkachel gekocht. En ook door hun service laten plaatsen en alles is van begin tot einde goed geregeld en geplaatst. Ondertussen gebruiken we de houtkachel regelmatig en met veel plezier!
Het Schouwspel heeft mij prima geadviseerd. De uitvoering was niet alleen binnen tamelijk korte termijn drie weken ingepland, maar ook nog eens op de dag zelf binnen vier uur uitgevoerd. De uitvoering was soepel, netjes en adequaat. Vriendelijke heren die met verstand van zaken de gesloten haard plaatsten. Ik ben zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid