facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Schoutenhuys

Adres: 14 Groene plaats, 1791 CC Den Burg
Telefoonnummer: +31222312041
Stad: Den Burg
Route: 14 Groene plaats
Postcode: 1791 CC



op zoek naar gerelateerd: Lindeboom restaurant, Grieks Restaurant Den Burg, De Stal Texel, Ontbijten Den Burg, Visrestaurant Den Burg, Lunch Den Burg Texel, Binnenburg Den Burg, Kookatelier Den Burg
Recensies
November 2020: Ohhh wat kun je hier leuk, lekker en gezellig eten. Mooie uitleg van wijnen en het eten. Switchen naar het Engels? Doen ze zo. Heel professioneel. Je wordt hier echt in de watten gelegd en alle combi’s qua eten en drankjes zijn mogelijk. Tijdens deze ervaring vergat in de ellende van Corona. Echt een avond uit was dit!!
Verrukkelijk gerechtjes menu..likkebarend lekker..een aanrader..wel op tijd reserveren
Gisteravond heerlijk gegeten. Het verassingsmenu. Wij hebben er een wijnarrangement bij genomen wat zeer aan te raden is, de smaakexplosies komen dan nog meer tot zijn recht.. Fantastisch!!!
Prachtige entourage...heerlijke gerechties...erg vriendelijk personeel die hun vak absoluut verstaan!!!
Super lekker gegeten én gedronken. Goede bediening en de gerechtjes zijn mooi uitgebalanceerd. Een heerlijk avondje uit!
We hebben ons laten verrassen met het gerechtjes menu. Verrassende combinaties allen even lekker. En prima gastheer die zorgt voor een heerlijk avondje uit.
Het is elke keer weer genieten in het Schoutenhuys!
Heerlijk gegeten en perfecte service. Zeker een aanrader!
Fantastisch eten voor een prijs waar je het zelf niet voor kunt maken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid