facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Ruiterhuys

Het Ruiterhuys
Adres: Heerewweg 83 , Castricum 1901 MC, NL
Telefoonnummer: 0251 655 555
Stad: Castricum
Route: Heerewweg 83
Postcode: 1901 MC



op zoek naar gerelateerd: het ruiterhuys lunchkaart, het ruiterhuys castricum henny huisman, het ruiterhuys high tea, het ruiterhuys brunch, bed en breakfast het ruiterhuys, het ruiterhuys b&b, het ruiterhuys trouwen, ruiterhuys castricum reserveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zoomers - Strand Castricum Zoomers - Strand Castricum 4 km Op zich prima plek. Vriendelijk personeel. Niet iedereen spreekt Nederlands. Prijzen ...
Recensies
Heerlijk gedineerd zaten aan een tafel die erg wankel stond maar ging gelukkig goed. We kregen de menu's en maakten rustig onze keuze met een broodplankje. Soms was er wat verwarring over de bestelling maar dat kwam door mijn tafelgenoten. We aten heerlijk en het zag er mooi en verzorgd uit. Er werd niet gehaast en we hebben heerlijk kunnen natafelen. De kaart is niet megauitgebreid maar had zeker voor ieder wat wils. Vegetarische menuopties: Niet heel veel keuze, maar goede gerechten die er goed uizagen Kindvriendelijkheid: Er is een aangepast kindermenu, maar je kunt ook de gewone gerechten bestellen en wat laten aanpassen. Niet een hele grote keuze maar de dames hebben wat gevonden. Er is een speelhuisje buiten en er lopen wat dieren rond. Ook in de stallen mogen de kinderen kijken. De paarden konijnen en kipjes worden geaaid en geknuffeld. Parkeren: Er is een parkeerplaats voor het restaurant waar de gasten kunnen parkeren. Je kunt ook met de fiets komen, die kun je hier ook kwijt. De gehandicapten parkeerplaatsen zijn achter het gebouw. Helaas stond dit compleet afgeladen feestje aan de gang met mensen die geen kaart hadden dus had weinig nut geen ruimte om makkelijker uit te stappen. Rolstoeltoegankelijkheid: De ruimte heeft wat drempels maar is breed genoeg om te kunnen komen met de rolstoel. De stoel wordt aan tafel geplaatst en er kan worden gegeten. Ik heb niet gezien of er een invalide toilet is. De buitenplaats waar je ook gezellig kunt zitten is misschien iets moeilijker met kleine ronde steentjes soort kinderkopjes maar je kunt er plaats nemen.naar binnen is er dan wel een drempeltje. Maar je wordt met liefde geholpen. Helaas waren de speciale gehandicapten parkeerplekken allemaal bezet door mensen die geen kaart bij het raam hadden liggen. Hierdoor was het moeilijk parkeren. Speciale dieetwensen: Er werd een gluten vrij broodplankje geserveerd met glutenvrije tapenade enz. Er was ook wat vegetarisch om uit te kiezen en als iets anders moest dan het op de kaart stond was er ook van alles mogelijk.
We zijn hier voor de 2e keer, wat een fijn restaurant!!, prachtige ligging, fijne sfeer. Fijn en goed opgeleid personeel, keurige uitleg over de gerechten. De kaart is in orde, voor iedereen is er wat, ook aan de kinderen is gedacht. We hebben weer heerlijk gegeten, tip...ga, als dessert, ijs fonduen, erg leuk!!! en lekker. Glutenvrij??..ook geen probleem, genoeg keuze. Wij hebben een hele fijne avond gehad, en komen zeker terug. Wel reserveren, dit restaurant is populair. Als het personeel dit leest, Bedankt!!, ga zo door aub. Wij zijn nog even bij de paarden wezen kijken voordat we gingen zitten, weet niet of het mag, misschien even vragen.
Fantastische service! Ik had perongeluk voor de verkeerde dag gereserveerd en ondanks de drukte kwam het personeel met een oplossing en konden wij toch terecht. Daarnaast werd mij aangeboden om eerst een wijntje te proeven, alvorens het glas volledig in te schenken. Wat betreft het eten: beter dan de tataki wordt het niet, die was echt bizar lekker! De kruidenjus en de appelcompote bij de chef's special waren ook erg goed. Voor lekker eten, een sfeervol restaurant en fijne bediening, moet je zeker hier heen.
Feest van mijn ouders gevierd die beide 80 waren geworden. Fantastische gezellige ruimte, heerlijk terras erbij en zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers... Het buffet was overigens ook helemaal top, beter dan ik eigenlijk ooit bij een buffet heb gehad... Aanrader dus!
Echt super lekker heerlijke zalm op een eikenhouten plank in een rustige groene omgeving niet zo ver van het strand. Iedereen van onze groep was heel blij met hun gerechten. De bediening is heel vriendelijk. Zeker komen wij nog een aantal keer terug
We komen er al jaren Heb zelfs mijn.70 e verjaardag gevierd Met 35 mensen. Maar wat ons 14 dg geleden overkwam slaat alles We gingen lunchen in de tuin was goed te doen flesje wijn erbij en mijn man vroeg een beetje olijfolie op z'n caesarsalade De serveerster zei dat moet ik wel in rekening brengen ! We dachten dat we het niet goed verstonden Wat een afknapper. Een scheutje olie????????? Wat een service voor zo'n tent,! Graag u mening !!!
Ik kom graag en neem graag mensen mee die het niet kennen. Heerlijke sfeervolle plek met vriendelijke correcte bediening en persoonlijke aandacht. Duidelijk bediening met hart voor de zaak, en gevoel voor gastvrijheid. De menu kaart is vaak uitgebreid genoeg en divers; en er wordt serieus rekening gehouden met dieet voorschriften en allergieën. Een van mijn vaste plekken om af te spreken door de constante kwaliteit en sfeer die ze hier serveren.
Heerlijk gegeten en een fijne bediening. Restaurant is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van de Bakkumse duinen.
Een prachtig mooie en sfeervolle plek om een hapje en een drankje te doen. Reserveren is aan te raden lang van tevoren De bediening was erg vriendelijk en het eten heerlijk. Het fijne is dat de hond mee naar binnen mag. Dus na een wandeling door het bos even heerlijk bijkomen in Het Ruiterhuys. Parkeren: Aangezien het hier best druk is, is het bemachtigen van een parkeerplek soms een uitdaging.
Super leuk restaurant, heerlijke burger gegeten, echt een aanrader! Ik zou wel even reserveren want het is erg druk wat natuurlijk alleen maar goed is! Je kan er ook leuk een stukje lopen en naar de paarden en schapen kijken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Het Ruiterhuys met het openbaar vervoer


Bakkum, Noorderstraat 160 meter
164
Bakkum, Noorderstraat 210 meter
164

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid